OBAVEZNO POGLEDATI: Publika ovacijama pozdravila dirljivu ponudu oca američkog borbenog pilota Ben Shapiru

Amanda Prestigiacomo

Screenshot: YouTube

Prošlog tjedna, glavni urednik Daily Wirea Ben Shapiro održao je live podcast pred prepunom dvoranom Comerica Theatra u Phoenixu, Arizoni. U tipičnom Shapiro-stilu, forum je bio otvoren za pitanja iz publike — ali ponuda oca aktivnog američkog vojnika je bila ta koja je ukrala show.

“Nemam nikakvo pitanje”, rekao je ponosni otac započevši svoj govor u mikrofon. “Želio sam vam reći da imam petero djece, a jedan od njih se zove Marco. Moj sin Marco je pilot Apache helikoptera.”

“Hvala vam gospodine. Cijenim to”, odgovorio je Shapiro.

“Marco je trenutačno negdje na Bliskom istoku. Obavljao je svoju dužnost u Iraku i obavio je dvije ture u Afganistanu. Prikupio je 2.600 borbenih sati u zraku. U svim svojim misijama, nosio je sa sobom ovu zastavu zajedno s Biblijom”, rekao je čovjek.

Marco je jedan od Shapirovih “najstrastvenijih obožavatelja”, objasnio je. Nakon toga je dodao: “Zamolio me da dođem ovdje i predam vam ovu zastavu”.

Vidljivo preplavljen emocijama, Shapiro je odgovorio: “To je nevjerojatno. Hvala vam.” i spustio se s pozornice u publiku da prihvati američku zastavu.

Dirnuta publika ustala je na noge, dajući ovacije dok su dvojica razmijenila zagrljaj i srdačne riječi.

Vrativši se natrag na pozornice, Shapiro je izjavio: “Pa, ovo nitko neće moći nadmašiti. Sada svi možemo poći kući.”

POGLEDAJTE: