Ben Shapiro se slaže sa suosnivačem ‘Marša za naše živote’: Kontrola oružja je ‘dobra ideja’

Shane Trejo

Neokonzervativni komentator i Trumpov protivnik Ben Shapiro pokazao je svoj potpuni i krajnji prezir prema Drugom amandmanu posljednjih dana, pozivajući na mjere kontrole oružja u jeku prošlotjednih masovnih pucnjava.

Shapiro je danas izdao svoju mlaku potporu “red flag” zakonima, koji bi omogućili oduzimanje oružja bez pravičnog postupka temeljenih na sustavu doušnika koji određuje sudac.

Shapiro je potom razgovarao s Cameronom Laskyjem, suosnivačem skupine za kontrolu oružja “Marš za naše živote”. Obojica su se svesrdno složili da je kontrola oružja pravi odgovor.




Napomenuo je svoju podršku nalozima za ograničavanje oružanog nasilja (GVROs), koji bi sudovima omogućili oduzimanje prava na oružje pojedincima na sličan način kao i “red flag” zakoni. Shapiro je citirao Davida Frencha, ‘Never Trumpera’ koji ovih dana doslovno navija za demokrate, kao svoju inspiraciju u podršci ovim protuustavnim politikama.

Shapiro je posljednjih dana na ratnom pohodu protiv konzervatizma, braneći drakonsku tehnološku cenzuru protiv bijelih ljudi, podupirući proširene mjere kontrole oružja i odjekujući medijski stvorenu histeriju o opasnostima bijele supremacije.

Nikad nije bilo očitije da je Shapiro kontrolirana opozicija, koja radi u ime globalista kako bi neutralizirao legitimnu desničarsku misao, nego što je to ovog trenutka.