COULTER: Liberali nikada ne spavaju (a niti Jeff Sessions)

Screenshot: YouTube/Breibart News

Ljevica je vrlo blizu vladajuće većine isključivo zbog imigracije. Unatoč obećanju Trumpove kampanje, ne stoji previše toga na njihovom putu. Sada samo puštaju da istekne vrijeme. Uskoro ćemo primati toliko mnogo imigranata da će biti prekasno učiniti bilo što.

Iako se liberali prave da nemaju blage veze odakle konzervativcima ideja da je imigracija dizajnirana kako bi promijenila zemlju i dovela nove glasače, nisu oduvijek bili tako skromni.

U članku iz 1998. za Roperov centar istraživanja javnog mnijenja Sveučilišta Cornell, demokratski politički savjetnik Patrick Reddy likovao je da je Zakon o imigraciji iz 1965. bio “najveći poklon obitelji Kennedy Demokratskoj stranci”. Promjena demografije zemlje pomoću imigracije bila bi “osveta Georgea McGoverna”, obznanio je prije 16 godina liberalni politički strateg Ruy Teixera — a potom to slavio kao fait accompli (svršen čin) nakon izbora Obame 2008.

Ljevica mrzi Trumpa upravo zato što je obećao da će zaustaviti neprijateljsko preuzimanje naše zemlje. Ali umjesto da je “zabio” svojim neprijateljima blokiranjem njihove podle agende, on je upao u njihovu zamku.

Opsjednut istražiteljskom kampanjom Roberta Mullera, predsjednik provodi dane tweetajući napade na svog državnog odvjetnika Jeffa Sessionsa — jedinog člana Trumpove vlade koji se slaže s imigracijskim obećanjima njegove kampanje.

To je dobitna kombinacija za ljevicu. Ili će otjerati Trumpa iz ureda pomoću beskrajne kampanje uznemiravanja prikrivene legitimnom istragom ili će mu nastaviti odvraćati pažnju kako ne bi mogao osujetiti njihove planove preplavljivanja zemlje strancima.

Močvara je nadmašila svoje najluđe snove. Čini se da je Trump u potpunosti zaboravio svoju politiku koje se ljevica najviše boji.

Očito, mediji su odlučili da Trump više nije prijetnja njihovom neizbježnom osvajanju. Washington Post veselo hvali “sve veću raznolikost” — tj. ne-bjelinu — demokratskih kandidata. (“Crni i latino demokratski kandidati jačaju svoje redove spajanjem unutarnjih organizacija i vanjskog novca”, 29. kolovoza.)

New York Times već pleše ples pobjede na lešu povijesne Amerike. Nedavno su novine pojačale svoje uredništvo Sarom Jong, mrziteljicom bijelih muškaraca. Samo prošlog tjedna, Times je objavio članke s ovim naslovima: “Tko se boji bijele manjine?” i “Religija bjeline postaje kult samoubojstva”.

Razdragano uništavanje naše zemlje možda je manje uznemirujuće od uvreda za našu inteligenciju koje su nužne za njihov uspjeh.

Kako bi održali pritok masovne migracije, hrane nas lažima, poluistinama, uvredama i klišejima. Državljanstvo ‘anchor babies’ je laž (vidi “Adios, America”); humanitarne potrebe tzv. “izbjeglica” je laž (vidi “Adios, America”); niža stopa kriminaliteta i potrošnja socijalne pomoći imigranata je laž (vidi “Adios, America”); politika “odvajanja djece” od svojih roditelja na granici Trumpove administracije je laž.

Oko 80 posto “djece” su tinejdžerski dječaci — mnogi od njih članovi bande MS-13. Nedavno je silovatelj djece pokušavao ući u zemlju, tvrdeći da je silovano djete njegova kćer. Nemojte odvajati djecu od njihovih silovatelja!

Ljevicu ne brinu silovanja djece ili trgovina ljudima. Oni samo žele kraj Americi i njezinim vražjim bijelim ljudima.

“Djeca” uhvaćena na granici moraju biti puštena iz pritvora nakon 20 dana, na temelju krivotvorenog sudskog naloga ACLU-a. Dvadeset dana bila je brojka s kojom se ACLU složio nakon što je utvrdio da bi bilo nemoguće obraditi zahtjeve za azilom osoba koje su ilegalno prešle granicu unutar tog vremenskog okvira, tako da bi djeca i njihovi navodni “roditelji” mogli biti pušteni u unutrašnjost zemlje.

Ja bih mogla obraditi zahtjeve u roku od 10 minuta. Svatko tko se pojavi na granici nakon što je “pobjegao” iz El Salvadora, Guatemale ili Hondurasa nije pobjegao od ničega. Postoji oko 20-tak zemalja koje su bliže njihovim domovima od Sjedinjenih Država — i govore istim jezikom kao i oni. Među zemljama koje su bliže od Sjedinjenih Država je Meksiko. Mislili biste da bi, samo radi odnosa s javnošću, Meksiko rekao: Trenutačno smo zauzeti s ovom stvari odnosa s javnošću sa SAD-om, stoga budimo STVARNO dobri prema svim ilegalcima koji dolaze u našu zemlju. … On vas tuče? Oh, pa to je grozno — naravno da možete ovdje ostati!

Ali ne. Meksiko kaže: Odjeb*** ilegalci. Pomoći ćemo vam da dođete do SAD-a, ali to je kraj našeg dobročinstva.

Cijela navala na granicu je podvala, kojoj je namjera preplaviti sustav i osigurati demokratima njihove prijeko potrebne ne-američke glasače.

Kada su uhvaćeni u svoji lažima, liberali se okreću klišejima. “Raznolikost je snaga!” Nakon četiri desetljeća masovne imigracije iz Trećeg svijeta, mislim da je dosta raznolikosti. Više raznolikosti bilo bi poput dovošenja snijega Eskimima. Utapamo se u raznolikosti.

Čak i kada bi raznolikost bila ikada poželjna — za razliku od onog što jest, “nepoželjna” — zasigurno nije od najveće važnosti za zemlju. U najboljem slučaju, raznolikost je luksuz, dodaje “živost”, kako nam to New York Times neprestano govori.

To je kao da postoji pravilo da muškarci moraju svaki tjedan odvajati određeni iznos novca kako bi nosili karanfile u svojim reverima. Karanfili su zgodni, ali kada ste nezaposleni i karanfili su gnjili, biste li napravili to svojim prioritetom broj 1?

Slično tome, “raznolikost” je luksuz koji si ne možemo dopustiti u vrijeme masovne nejednakosti dohotka, stagnacija plaća i bijesne epidemije zlouporabe heroina — 90 posto kojeg dolazi iz Meksika.

Kada klišeji podbace, oni samo kažu: Znači, ti si s Hitlerom!

Ti si Hitler ukoliko podržavate originalne tvrdnje Teda Kennedyja o svom Zakonu o imigraciji iz 1965. godine. U to vrijeme, on i njegovi suučesnici zaklinjali su se i s lijeva i s desna da on neće nimalo promijeniti etnički sastav zemlje. Danas se izjava: Voljeli smo našu zemlju onakvom kakva je bila, smatra izljevom “bijele supremacije”.

Je li itko ikad kritizirao crnu, smeđu, bež, žutu, crvenu ili zelenu naciju jer je željela zadržati svoju etničnost? Ne, samo one većinski bijele su čisto zlo koje se moraju iskorijeniti.

Kad ćete se suočiti s vašim novim gospodarima, zapamtite: Kada je bilo 10 sekundi kraja utakmice, odlučili smo se riješiti Jeff Sessionsa zbog toga što se držao Trumpovih obećanja o imigraciji, umjesto da smo iskoristili njegov ured kako bismo zaštitili predsjednika od ruske istrage toliko glupe da niti jednu osobu izvan Močvare nije briga.