Ljevičari napali ženu iza Kavanaugha zbog signaliziranja znaka ‘bijele supremacije’. Uzvratila im je klasnim trolanjem.

Hank Berrien

Nakon što je Zina Bash, bivša činovnica suca Bretta Kavanaugha koja je u utorak sjedila iza njega, apsurdno optužena od ljevice (koje je eruptirala u paroksizmima histerije) da je pokazivala znak “bijele supremacije”, Bash je odlučila podići svoje trolanje na velemajstorsku razinu u četvrtak:

Sama ideja da je Bash bijela supremacistkinja je očigledno apsurdna, jer je njezina majka Meksikanka, a njen otac Židov. Njezin suprug John, američki odvjetnik Zapadnog teksaškog distrikta, uzvratio je paljbom kritičarima koji su optužili njegovu ženu navodeći:

Današnji napadi na moju suprugu su odvratni. Svi koji tweetaju ovu opaku teoriju zavjere trebali bi se sramiti. Nismo čak niti upoznati s simbolom mržnje koji joj se pripisuje zbog slučajnog načina na koji odmara ruku tijekom dugog saslušanja. Zina je Meksikanka po majčinoj, a Židovka po očevoj strani. Rođena je u Meksiku. Njezini baka i djed preživjeli su holokaust. Naravno da nemamo nikakve veze s skupinama mržnje, čiji je cilj teroriziranje i ponižavanje drugih ljudi — nikad nismo imali niti nikada nećemo.

Bash se zadnja nasmijala u četvrtak, a to nije prošlo nezapaženo: