Dobar potez: Tucker Carlson nije ustuknuo nakon što su tvrtke povukle oglase zbog komentara o imigraciji

Cassandra Fairbanks

Screenshot: YouTube/Independent Institute

Fox Newsov Tucker Carlson ne posustaje pred liberalnom bijesnom ruljom koja je navela više tvrtki da povu oglašavanje u njegovoj emisiji.

U ponedjeljak, u svojoj emisiji Tucker Carlson Tonight, otvoreni domaćin odbio je ustuknuti od svoje izjave da ilegalna imigracija čini zemlju “siromašnijom, prljavijom i više podijeljenom”.

Komentari su naravno naveli ljevičare da zgrabe svoje baklje i vile i počnu pozivati na bojkot oglašivača. Četiri kompanije, Pacific Life, Nautilus Inc., NerdWallet i SmileDirectClub su popustile pred pristiscima i povukle svoje oglase. Ostale tri koje su se suočile s ljevičarskom histerijom, Farmers Inusrance, Mitsubishi i Bayer/Alka Seltzer, sve su odbile povući svoje oglase i najavile da će ih nastaviti emitirati u emisiji.

Dosljedan samom sebi, Carlson je odgovorio na kritike s činjenicama i statistikama — odbijajući samocenzuru.

“Oni žele da govorimo isprazne plitkoumnosti”, rekao je Carlson o ljevičarskoj rulji. “Oni koji ne žele zašutjeti moraju se utišati.”

“Vidjeli ste to već milijun puta, to se događa cijelo vrijeme: utjerivači vrište ‘rasist’ na Twitteru sve dok se netko ne uplaši i promijeni temu na istragu o Rusiji ili neku drugu temu za odvraćanje pažnje”, dodao je Carlson. “To neće upaliti u ovoj emisiji.”

“Nisu nas zastrašili. Planiramo govoriti ono što mislilo do posljednjeg dana”, nastavio je Carlson. Dodao je da “neregulirana masovna imigracija ozbiljno šteti prirodnom krajoliku ove zemlje.”

Emisija je nakon toga pokazala smeće koje je ostalo iza migrantskog karavana koji pokušava proći američku granicu.