Victor Davis Hanson: Svjedočimo mekom prevratu Trumpove administracije

Jim Hoft

Screenshot: YouTube/Fox News

Autor i povjesničar Victor Davis Hanson pridružio se u utorak navečer Tuckeru Carlsonu nakon sudskog saslušanja Michaela Flynna.

Hanson je opisao fantastične priče koje gradi ljevica, kao i nevoljkost američke elite da prihvati rezultate predsjedničkih izbora 2016.

Hanson je to opisao kao meki prevrat.

Ova Muellerova istraga koju imamo nije izolirani slučaj. Imali smo, sjetite se, od prvog dana kad je Trump izabran, govorilo se da su izborne mašine bile pokvarene, idemo ih tužiti. Nakon toga bila je skupina, sjetite se što su govorili o Izbornom kolegiju, govorili su da moramo preokrenuti rezultate izbora. A onda su počeli zazivati 25. amandman (govori o opozivu predsjednika – op. a.) zbog Trumpove “neuračunljivosti”. Ni to nije palilo. Zatim su krenuli na klauzulu o naknadi, profitirao je iako je jasno da su njegovi poslovi izgubili milijarde dolara. A onda smo stigli do Muellera. I dobili ste ovo usporeno kretanje, ako se mogu tako izraziti, ne želim biti melodramatičan poput onih na MSNBC-u. No, događa se nešto poput sporog prevrata u svrhu preokretanja rezultata izbora.

U pravu je.