18-godišnji ilegalni imigrant iz Jamajke ubio 12-godišnjeg dječaka u pucnjavi iz automobila

Jim Hoft

Gateway Pundit

18-godišnji Tajay Chambers iz Jamajke optužen je ovog tjedna za ubojstvo 12-godišnjeg Clintona Howella koje se dogodilo 18. prosinca u Connecticutu.

Clinton Howell ubijen je tijekom pucnjave iz automobila ispred svoje kuće dok se vraćao kući nakon što je kupio užinu u trgovinu na uglu.

Daily Mail je izvijestio:

18-godišnji nedokumentirani Jamajčanin optužen za ubojstvo 12-godišnjeg djeteta u pucnjavi iz automobila navodno je priznao zločin.

Policija u Connecticutu uhitila je Tajayja Chambers zbog ubojstva Clintona Howella 18. prosinca ispred kuće njegove obitelji tjedan dana prije Božića.

Sudski dokumenti pokazuju da je Chambers rekao policiji: ‘Nisam znao da je imao 12 godina’, misleći na žrtvu.

Chambers, za kojeg je ICE posjedovao nalog za pritvor, sučelio se sa sucem u četvrtak ujutro u Bridgeportu, gdje je optužen za ubojstvo; ubojstvo pod posebnim okolnostima: korištenje vatrenog oružja tijekom počinjenja kaznenog djela; ilegalno posjedovanje oružja bez dozvole; rizik ozljeđivanja djeteta; nesmotrenog ugrožavanja i krađu.

Tri maloljetnika za koje je policija rekla da su te večeri bili zajedno s Chambersom, u dobi od 12, 14 i 16 godina, suočavaju se s optužbama za zavjeru za počinjenje ubojstva; nošenje pištolja ili revolvera bez dozvole i krađu.

Prema policiji, 18. prosinca u 21 sat, Howell se vraćao kući iz trgovine iza ugla koju je posjetio kako bi kupio grickalice kada je Chambers otvorio vatru, izvijestio je Fox61.