Kanye najavio svoje gostovanje na Joe Rogan Experience

Kassy Dillon

Screenshot: Twitter Video

Zgrabite svoj viski i MAGA kapu; Kanye West potvrdio je svoje gostovanje na Joe Rogan Experience.

Nakon nekoliko tweetova u svom stilu koji su odjeknuli u Novoj godini, uključujući izjavu da će od sada nastupati u svojoj Make America Great Again kapi, West je najavio da će uskoro nastupiti na podcastu komičara i bivšeg voditelja Fear Factora, Joe Rogana.

“Razgovarao s Joe Roganom”, tweetao je Kanye početkom tjedna. “Podcast dolazi uskoro.”

Ranije prošlog mjeseca, Rogan je pozvao Westa nakon što je West tweetao da želi razgovarati s nekim o mentalnom zdravlju.

“Pokušavam napraviti ozbiljan intervju u kojem bi govorio o mentalnom zdravlju”, tweetao je West 15. prosinca, “ali mi se čini kako se svi članovi tiska boje razgovarati s nekim tko je dijagnosticiran, ali je još uvijek svima omiljeni superheroj.”

“Bit ću sretan razgovarati s tobom koliko god dugo želiš”, tweetao je Rogan u odgovoru.

Rogan je potvrdio podcast dijeljenjem snimke Westovog tweeta na svom Instagram računu s naslovom “2019. započinje vruće!”

View this post on Instagram

2019 coming in hot!

A post shared by Joe Rogan (@joerogan) on

Joe Rogan Experience je jedan od najgledanijih podcasta na svijetu na kojem Rogan satima razgovara sa svojim gostima. Svaka epizoda ima milijune gledatelja u prosjeku, uključujući njegovu najgledaniju epizodu s izvršnim direktorom Tesla Motors, Elonom Muskom, koja je sakupila ukupno 18 milijuna gledatelja.