Izvješće: Sve više nerođenih beba identificiraju se kao osuđeni kriminalci u New Yorku kako ne bi mogli biti legalno pogubljeni

NEW YORK — Prema novom izvješću, nerođene bebe u New Yorku usvojile su novu strategiju koja bi im mogla pomoći da ostanu žive pod novim barbarskim državnim zakonom o pobačaju: identificiranje kao osuđeni kriminalci kako ne bi, prema ustavu države, mogli biti legalno pogubljene.

Budući da je smrtna kazna zabranjena u državi, a pobačaj zakonit gotovo kad god i koliko god želite, nerođene bebe brzo su razradile novu strategiju preživljavanja identificirajući se kao ubojice, silovatelji i genocidni manijaci.

“Sada se identificiram kao serijski ubojica optužen po pet točaka optužnice za ubojstvo”, rekla je jedna 6-mjesečna beba, čija majka razmatra pobačaj. “Prema tome, prema državnom zakonu, ne mogu biti pogubljena. Žao mi je mama.”

“Pretpostavljam da ćete jednostavno morati biti mama ili nešto takvo”, dodala je slegnuvši ramenima.

Čelnici države iznenadili su se ovom strategijom i nisu sigurni trebaju li ograničiti pobačaj ili ukinuti zabranu smrtne kazne. “Definitivno smo se našli u škripcu”, rekao je guverner Andrew Cuomo. “Moramo respektirati odabrane identitete serijskih ubojica tih beba i očito je da ne možemo izvršiti ubojstvo serijskog ubojice smrtonosnom injekcijom.”

“To bi bilo jednostavno nehumano”, dodao je, odmahujući glavom.

Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.