OBAVEZNO POGLEDATI: Pojavila se snimka polugolog Bernieja Sandersa iz 1988. godine, kako pjeva s komunistima u SSSR-u

Cristina Laila

YouTube via The Arizona Republic

Pojavila se snimka polugolog, pijanog Bernieja Sandersa kako pjeva sa Sovjetima u SSSR-u za vrijeme svog “medenog mjeseca” 1988. godine te je u ponedjeljak objavljena na Twitteru.

Video Bernieja objavio je na Twitteru Travis Justin, mornarički veteran i vođa “Draft Beto 2020.”.

“Nedavno otkrivena snimka iz 1988. godine otkriva Bernieja Sandersa bez košulje i sa suprugom na njihovom medenom mjesecu u SSSR-u kako pijano pjeva “Ova zemlja je vaša zemlja” sa skupinom Sovjeta.”

Tijekom predsjedničkih izbora 2016., tadašnji kandidat Bernie Sanders oštro je kritiziran zbog “medenog mjeseca” provedenog u Sovjetskom Savezu u svibnju 1988. godine.

Bernie Sanders je u to vrijeme bio gradonačelnik Burlingtona u državi Vermont i napisao je da je njegova posvjeta sovjetskom gradu Yaroslavlu bila u profesionalnom svojstvu.

Bernie Sanders otputovao je u Sovjetski Savez samo dan nakon vjenčanja s Jane Sanders.

Iako se Sovjetski Savez raspadao 1988, Bernie je svakako bio nadahnut ondašnjim komunistima, što je kasnije i pokazao u svojim predloženim krajnje lijevim politikama.

Inače, postoje glasine da bi ovih dana komunistički luđak Bernie Sanders mogao objaviti svoju kandidaturu za predsjednika 2020.