KNOWLES: ‘Green New Deal’ AOC dokazao da je globalno zatopljenje religija ljevice

Michael J. Knowles

Environmentalizam, globalno zagrijavanje je važna tema za ljevicu. Znam da se on čini samo kao jedna od omiljenih tema, kao: “U redu, zaštita okoliša je jedno, povećanje poreza drugo, zdravstvena skrb treće.” Ne. Environmentalizam je sveobuhvatna stvar jer je to religija. Religija je religija globalnog zagrijavanja, a religija se potom upotpunjuje. Ona rastavlja sve. Dakle, ovaj Green New Deal je odličan primjer toga. Green New Deal iz nekih razloga uključuje program radnih mjesta. Obavezni univerzalni osobni dohodak. On uništava 88% američke energetske industrije. Uništava, a potom obnavlja svaku stambenu i nestambenu zgradu u Americi. Preuzima više od jedne šestine američke ekonomije. Provodi program socijalnog zdravstva. Uništava privatna osiguranja i eliminira pacijentov izbor. Zašto se sve to nalazi u zakonu o zaštiti okoliša? Kakve to veze ima s ugroženim delta smelt ribama ili polarnim medvjedima? Naizgled ništa, ako ne shvatite da se ovdje ne radi o zaštiti prirodnog okoliša, već o sveobuhvatnoj religiji ljevice.

Kroz ovu religijsku konstrukciju, oni će dobiti sve što žele. Green New Deal uspostavlja mehanizam, odabrani odbor koji može donijeti koji god zakon želi. Odbor bez ikakve odgovornosti prema biračima, bez ikakvih kampanja, bez ikakvih demokratskih ili republikanskih politika. Samo čista tiranija. Preko toga dobivaju sve. To je cijeli sustav. I to je razlog zašto se svi moraju usredotočiti na globalno zagrijavanje. I poput svake druge lažne religije, niti jedna količina podataka neće ih razuvjeriti da je ispuste.

Poput svih drugih lažnih religija, oni čekaju kraj svijeta. Svijet će završiti u utorak u ponoć! Svi su ondje i čekaju da svijet završi kad otkuca ponoć. 12:02! Još uvijek su svi živi… Što se događa s njihovom vjerom? Njihova vjera ne odlazi, oni udvostručuju svoje napore. Oni kažu: “Uh, bit će stvarno loše kad se to sutra dogodi.”

Kada, primjerice, istaknete da je Amy Klobuchar govorila o globalnom zatopljenju dok je snježilo tijekom njezinog govora, oni govore: “Ti idiote! Vrijeme nije klima!” Vrijeme je kad se dogodi jedan odvojen vremenski događaj, a klima je sveobuhvatna religija u koju vjerujemo. To je u osnovi razlika. Tako kažu, jedan odvojeni događaj u vremenu ne pomiče iglu globalnog zagrijavanja u bilo kojem smjeru, to je ukupnost događaja. Osim što se ne pridržavaju tog pravila kada vrijeme ide njima u korist. Kad se dogodi nekakva velika poplava, kažu da je globalno zagrijavanje. Kad je val topline, kažu da je globalno zagrijavanje. Kad je jedna godina toplija od prethodne, kažu da je globalno zagrijavanje. Kad je udar topline usred ljeta, to je globalno zagrijavanje. A sad, pošto je sveobuhvatni religijski sustav, ono je nepobitno. Dakle, kad je vrijeme prehladno, to je globalno zagrijavanje. Kad je vrijeme pretoplo, to je globalno zagrijavanje. Kad se vrijeme uopće ne mijenja, kao što je to bio slučaj između kasnih 90-ih i danas, kad se prosječna globalna temperatura ne povećava, kažu da je i to globalno zagrijavanje. Ekstremno vrijeme, umjereno vrijeme, bilo kakvo vrijeme je globalno zagrijavanje.

I onda nam drže predavanja, govore da vrijeme nije klima. Ma dajte. Morate već jednom odabrati traku. Ne možete voziti u oba smjera. Dakle, unatoč činjenici što se predviđanja globalnog zatopljenja nisu ostvarila. Unatoč činjenice da New York nije pod vodom, Florida nije pod vodom, kao što je Al Gore predvidio, nema dokaza da je katastrofalno. No, unatoč svemu tome, oni će se i dalje držati toga.

Michael Knowles je američki glumac, autor, konzervativni politički komentator, kolumnist i voditelj podcasta.