Jussieju Smollettu ponuđeno mjesto na CNN-u nakon što je izmislio priču iz ničega

The Babylon Bee

ATLANTA, GA — I dok je za glumca serije Empire Jussieja Smolletta ovo do sad bio prilično teški tjedan, čini se da u svakom zlu ima nečeg dobrog: kabelska televizijska stanica za vijesti CNN ponudila je Smollettu posao istraživačkog novinara i voditelja emisije nakon što je svjedočila njegovim vještinama izmišljanja priče iz ničega.

Producenti CNN-a su navodno bili impresionirani tijekom cijele sage o Smollettovom očiglednom napadu na samoga sebe. Rano su shvatili da činjenice nisu držale vodu, ali su svejedno bili fascinirani koliko se dobro glumac držao svoje narative. Predstavnik za ljudske resurse brzo je kontaktirao Smolletta kako bi vidio je li je ovaj zainteresiran za poziciju u novinskoj organizaciji nakon izbijanja vijesti da je cijela stvar vjerojatno izmišljena.

“Smollett posjeduje upravo onu vrstu vještina koje tražimo u našoj vrloj organizaciji”, rekao je dopisnik CNN-a Brian Stelter. “On je odabrao narativu, izmislio sve relevantne činjenice i detalje te je zadržao svoju priču unatoč očitim rupama u zapletu. Teško je naći ljude koji razumiju naše temeljne vrijednosti ovdje u CNN-u, ali Smollett se čini kao prava osoba za nas.”

Glumac je prihvatio ponudu i sada prolazi obuku kako bi naučio plesti čak zamršenije priče ex nihilo, javljaju insajderi.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.