Bernie Sanders zamolio naciju da mu prestane slati knjige o ekonomiji

The Babylon Bee

NEW YORK, NY — U sinoćnjem intervjuu, senator Bernie Sanders uljudno je zamolio naciju da mu prestane slati knjige o osnovama ekonomije, otkrivajući da je “apsolutno preplavljen” radovima o najosnovnijim konceptima ponude i potražnje.

Sanders je uputio zahtjev nakon što je primio još jednu dnevnu pošiljku knjiga od dobronamjernih Amerikanaca koji su jednostavno pretpostavili da nikada u životu nije pročitao knjigu o toj temi.

“Imam 1.200 primjeraka Ljudske akcije, 1.500 primjeraka Osnova ekonomije i 4.700 primjeraka Ekonomije u jednoj lekciji“, rekao je razljućeni senator. “Utapam se ovdje.” Sanders je također pokazao voditelju kasno-noćnog programa malu planinu dječjih knjiga lako čitljivog Tuttle Twins serijala na tu temu, koje su mu poslali Amerikanci koji su pretpostavili da je nekako propustio rasprave u učionici na temu vrijednosti dolara te ponude i potražnje tijekom svog osnovnoškolskog obrazovanja.

Sanders je nadalje potvrdio da još uvijek nije pročitao niti jednu knjigu, navodeći da izgledaju kao da su “prepune nemilosrdnih činjenica” i da više preferira pristup emocijama utemeljenoj ekonomiji. Dodao je da je “malo čangrizav” što naša nacija ima toliko mnogo izbora knjiga o osnovama ekonomije na tržištu. “Zar nam doista treba toliko?”

U vrijeme objavljivanja, Sanders je stigao u jednu od svojih drugih kuća i počeo ljuto vrištati na nebo nakon što je otkrio da je još pedeset osam knjiga o osnovama ekonomije poslano tamo.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.