Grizli medvjed obara sve rekorde u hrvanju nakon što se identificirao kao čovjek

The Babylon Bee

STAMFORD, CT — Svijet pro hrvanja potresen je prošlog tjedna kad se u WWE krugu pojavio novi izazivač težak 400 kilograma, opremljen s 5-centimetarskim kandžama i snagom koja je dovoljna da zdrobi kosti u želatinu. “Naziva se ‘Grizzly’ i razlikuje se od bilo kojeg drugog hrvača u povijesti WWE”, izjavio je hrvač Seth Rollins iz bolničkog kreveta nakon što je imao kratki susret s masivnom protivnikom. Što čini Grizzlyja toliko jedinstvenim? On je trans-grizli medvjed; muškarac se nedavno odlučio identificirati kao čovjek nakon što je rođen kao aljaski grizli medvjed. Zajedno s novim identitetom, prihvatio je svoj san da postane prvak ljudskog profesionalnog hrvanja.

“Grizzly je izjavio da su mu preferirane osobne zamjenice on/njega/čovjek, tako da ćemo poštovati taj izbor”, rekao je A.J. Styles, trzajući se od boli dok su mu liječnici pokušavali naravnati kralježnicu — još jedna od Grizzlyjevih žrtava.

Grizzly je rastrgao konkurenciju, ponekad i doslovno. Preostala je samo nekolicina hrvača koji su spremni upustiti se u meč protiv njega. “On će biti naša najveća zvijezda u hrvanju, rekao bih večeras oko sedam i trideset kad osvoji šampionski pojas”, rekao je vlasnik WWE, Vince McMahon.

“Doista je inspirativno vidjeti nekoga tko prihvaća svoje pravo ja i pronalazi pobjedu, ne samo u sportu koji voli, već i nad vlastitim problemima s identitetom”, rekao je hrvač Randy Orton neposredno prije odlaska na amputaciju svojih obiju zdrobljenih nogu. “Dobro za njega.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.