Bernie Sanders uhvatio vilenjaka kako bi zaplijenio zlato za redistribuciju

The Babylon Bee

BURLINGTON, VT — U pokušaju ulaska u raspoloženje za Dan sv. Patrika, senator i predsjednički kandidat Bernie Sanders kampirao je u šumi u blizini jedne od svojih kuća kako bi pokušao uhvatiti vilenjaka.

Uspjevši u kasno jutro zamijetiti pohlepnog malog momka kako skriva ćup zlata u blizini kraja duge, Sanders je iskočio iza stabla i zgrabio uplašenog mitološkog čovjeka za ovratnik te istog trenutka počeo buncati o tome kako vilenjaci štete društvu zato što zadržavaju zlato za sebe. Vilenjak se brzo teleportirao nekoliko metara u stranu i počeo gaktati na postarijeg senatora, koji je zatresao šakom i mahnuo štapom u smjeru mališana.

“Smjesta daj taj ćup zlata dobrom starom Bernieju za redistribuciju, ti mali podlače!”, vikao je Sanders dok je preko polja natjeravao malog čovjeka obučenog u zeleno. “I ne želim nikakvih trikova od tebe — moraš mi predati do posljednjeg zlatnog novčića u svrhu većeg dobra!”

Naposljetku se vilenjak umorio od konstantnog Sandersovog buncanja o sredstvima za proizvodnju i neprilikama proletarijata i odlučio predati ćup zlata samo kako bi ga ušutkao.

U vrijeme objavljivanja, izvori su potvrdili da će Sanders, naravno, obrati malo s vrha za sebe kao naknadu za svoje nesebične usluge redistribucije.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.