Izdanje kupaćih kostima Sports Illustrated predstavilo prvi baptistički model u traper haljini do poda

The Babylon Bee

NEW YORK, NY — U kontroverznom potezu, Sports Illustrated otkrio je fotografije svog prvog baptističkog modela u kupaćem kostimu ikad, prikazane u dugoj traper haljini, skromnoj bluzi s ovratnikom i bez ikakve šminke ili nakita, osim njezinog prstena nevinosti.

“Vruće” fotografiranje uključuje slike žene koja leži na plaži, valja se u vodi i u seksi pozama čita Strast i čistoća na plaži, cijelo vrijeme u potpunosti pokrivena.

Kršćani su brzo pohvalili odluku.

“Drago nam je što SI konačno prepoznaje vrijednost skromnosti”, rekao je jedan od vodećih evangelista. “Žena koja je većinom pokrivena od glave do pete je odličan presedan i nadamo se da će više modela u budućnosti biti ovako skromno odjeveno.”

Žena, Becky Grace-Charity-Faith Benson, izjavila je da je ponosna što može predstavljati svoju baptističku religijsku baštinu. “Važno je da mlade kršćanske djevojke vide da ljepota ne znači samo biti mršava ili nositi b*kini — već nositi udoban par cipela, traper haljinu koju ste napravili kod kuće ili skromni jednodijelni kupaći kostim ispod košulje i duge haljine za plivanje ukrašene cvjetićima.”

Međutim, dobra volja koju je časopis zaradio među kršćanskom zajednicom rasplinula se kad je časopis u to izdanje također uključio skromno odjevenu muslimansku ženu, a evanđeoski vođe su brže-bolje pozvali časopis da umjesto nje prikaže manje skromno odjevenu ženu.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.