KLAVAN: Dok socijalistička Venezuela gori, socijalisti govore da to nije socijalizam [Satira]

Andrew Klavan

Ovo što slijedi je satira.

Socijalistička Venezuela gori u plamenu i dok socijalistički tiranin Nicolas Maduro šalje svoju socijalističku vojsku da socijalističkim vozilima gazi preko protu-vladinih prosvjednika, socijalistički demokrati Amerike govore da socijalizam nema ništa s tim.

U New York Timesu, bivšim novinama, socijalistički glavni urednik Brbljavo Izmotavanje Treći objašnjava kolaps Venezuele socijalistima koji su se okupili oko šampanjca i kavijara u Socijalističkom jaht klubu na križanju Park Avenije i 46. ulice, govoreći: “Problem je, momci, što su koristili pogrešni socijalizam, znate. Oni su koristili onaj tužni socijalizam s redovima za kruh i svim onim gadnim ugnjetavanjem. Ono što želite učiniti jest koristiti sretni socijalizam s dugama iz kojih padaju čokoladne karamele ispunjene čarobnim novcem koji plaća vašu zdravstvenu zaštitu. Onda je sve skroz dobro.”

Socijalistica Alexandria socijalistica Ocasio socijalistica Cortez streamala je video na Instagramu tijekom kojeg je pripremala socijalističke rozete od mrkve na krevetu od socijalističkog marcipana dok je cugala socijalistički Rombauer Chardonnay s primamljivim aromama socijalističke vanilije. U videu je objasnila: “Ono što Venezuelanci nisu razumjeli jest da socijalizam samo funkcionira kad puno mašete rukama i vrlo strastveno govorite ljudima koji ne znaju apsolutno ništa o ekonomiji ili povijesti. Ali tek kad to počnete raditi u stvarnosti možete završiti pržeći mačke na vatri zapaljenog smeća.”

Socijalistički glumac Sean Penn, koji je podržavao socijalističkog diktatora Huga Chaveza i pomogao poslati socijalističku Venezuelu na socijalistički put u socijalistički bankrot i nered, kaže da je zapravo želio podržavati Hugo Bossa, koji je izradio to krasno, krasno odijelo koje nosi. U priopćenju koje je objavio njegov jecajući agent, Penn je rekao: “U vrijeme kad sam podržavao Chaveza, glumio sam onog retardiranog lika u Ja sam Sam i pretpostavljam da sam se malo previše uživio u ulogu, ako znate na što mislim.”

Socijalistički Bernie Sanders rekao je da nije znao zbog čega su se svi uznemirili. Potom su on i njegova žena odletjeli u Caracas na svoj drugi medeni mjesec.

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.