‘2 + 2 = 4’, inzistira plitkoumna bigotica

The Babylon Bee

MUNCIE, INDIANA — Na satu matematike koji je održala pred svojim vrtićkim razredom, lokalna učiteljica i plitkoumna bigotica Becky Delatorre navodno je sve vrijeme inzistirala da su dva plus dva jednako četiri, isključujući tako sve ostale brojeve, bez obzira na to kako su se drugi osjećali.

Postavivši svom razredu pitanje: “Koliko iznosi dva plus dva?”, netolerantna fanatkinja sustavno je odbijala mogućnost da odgovor glasi bilo što drugo osim “četiri”, idući čak tako daleko da je izdvojila specifične cijele brojeve tri i sedam kao “netočne” kad su ih učenici spomenuli kao moguće odgovore.

“Jesu li tri?”, upitao je jedan mladi učenik, prije nego što je drugi uzviknuo: “Ne! Sedam je, zar ne? Sedam!” Uskogrudna učiteljica obojicu je posjela na mjesto, dogmatično inzistirajući da je jedini mogući odgovor četiri, bez obzira na to što bilo tko drugi misli o tome ili kako se djeca osjećala.

“Tako je djeco moja, dva plus dva jednako je četiri“, u više je navrata navodno ponovila Delatorre.

Nakon što su zgroženi učenici incident prijavili svojim roditeljima, školski okrug nije imao drugog izbora nego poduzeti akciju te je suspendirao učiteljicu bez plaće sve dok se incident temeljitije ne istraži.

“Mi smo mjesto koje uvažava sva mišljenja, osjećaje i izražaje”, rekao je školski nadzornik u priopćenju u utorak. “U našim školama nema mjesta za bilo kakvu vrstu netolerancije.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.