‘Živimo u totalitarnoj noćnoj mori’, izjavila je prosvjednica bez straha od vladine odmazde

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Tijekom nedavnog prosvjeda u Washingtonu, jedna prosvjednica rekla je novinarima da “živimo u totalitarnoj noćnoj mori u stilu Sluškinjine priče“, iznijevši to mišljenje bez apsolutno ikakve mogućnost da je vlada kidnapira i muči zbog njezine otvorenosti.

Žena je iskoristila svoja zajamčena prava na slobodu govora kako bi izjavila da je “ova vlada nalik nečemu iz totalitarne distopije”, dok je policija stajala pokraj nje kako bi osigurala da su njezina prava na prosvjed, kao i njezinih kolega prosvjednika, zaštićena.

“Žene doslovno nemaju nikakva prava”, rekla je. “I svakoga dana gubimo sve više njih.” Također je rekla da njezina maternica ima manje prava od vatrenog oružja, iako je priznala da njezina maternica ne treba dozvolu, vladinu registraciju ili pozadinsku provjeru.

“Ovo je baš kao u Sluškinjinoj priči“, izjavila je po sedmi put tog jutra, iako je svojevoljno nosila sluškinjinu uniformu da bi se prije povratka kući brzo presvukla u svoju redovnu odjeću kako bi ponovno pogledala seriju na Huluu.

U vrijeme objavljivanja, rekla je novinarima da bi i dalje voljela vući usporedbe s drugim distopijskim romanima, osim Sluškinjine priče, ali nije pročitala nijedan.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.