KLAVAN: Pro-pobačajni aktivisti nastavljaju svoju hrabru borbu protiv moralne stvarnosti [Satira]

Andrew Klavan

Ovo što slijedi je satira.

Borba oko pobačaja nastavlja se užarenim tempom. U liberalnim državama poput New Yorka i Pakla, pobačaj se dopušta sve do 240. mjeseca u slučajevima kad je majka ugrožena ili je jednostavno uznemirena i umorna zbog tolikog rublja. Postupak mora obaviti ovlašteni liječnik ili plaćeni ubojica, što god ispada najjeftinije.

U konzervativnijim državama, poput Alabame, Ohija, Stvarnosti i Utaha, pobačaj se smatra nemoralnim uništenjem ljudskog života jer nemoralno uništava živo i nevino ljudsko biće.

Pro-pobačajni aktivisti — koji preferiraju da se zovu “pro-choice” umjesto “divljaka koji ubijaju bebe” — govore da su frustrirani u svojim pokušajima uvjeravanja pro-life aktivista da promijene svoje mišljenje.

Pro-choicer Jack Trbosjek, u izjavi naškrabanoj krvlju na zidu zabačene uličice, rekao je novinarima: “Pokušali smo sve kako bismo privukli pro-lifere da prijeđu na našu stranu. Udarali smo ih, prijetili da ćemo im silovati djecu, trgali njihove znakove i vrištali u njihova lica, ali iz nekog razloga ne možemo ih nagovoriti da se urazume. Očigledno je da su rasisti jer bi mnoga pobačena djeca odrasla u crne osobe i iskusila predrasude, tako da je mnogo bolje gurnuti iglu u njihova srca i potom ih rastrgati ud po ud kao što svatko može vidjeti u slučaju da uživaju raditi takve stvari.”

Hollywoodske su glumice dodale svoje logične umove ovoj debati. Prekrasna Emily Ratajkowski pozirala je gola kako bi kaznila “25 starih bijelih muškaraca” koji su glasali u korist zakona u Alabami i vjerojatno nagradila sedmoricu starih bijelih muškaraca koji su presudili u slučaju Roe protiv Wade. I, naravno, Alyssa Milano nastavlja svoj štrajk seksom, koji bi trebao imati velikog učinka čim američki muškarci shvate da više nemaju seks s Alyssom Milano.

U međuvremenu, pro-life aktivisti nastavljaju blebetati o svom smiješnom Bogu, koji nas je napravio na svoju sliku i obdario nas s pravima i sličnim. Nemam pojma o čemu se tu radi.

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.