Disneyjev CEO: ‘Kako bismo izbjegli snimanje među razvratnim, nemoralnim ljudima, premještamo sve svoje operacije iz Georgije natrag u Hollywood’

The Babylon Bee

BURBANK, KALIFORNIJA — Disneyjev izvršni direktor Bob Iger otvoreno se postavio protiv restriktivnih zakona o pobačaju savezne države Georgije. Rekao je da će možda morati premjestiti lokacije za snimanje izvan te države kako bi izbjegao nemoralne, perverzne, izopačene ljude poput stanovnika Georgije. Umjesto toga, kaže da će sve filmske projekte vezane za Georgiju prebaciti natrag u Hollywood.

“Kako bismo izbjegli snimanje među izopačenim, nemoralnim ljudima, premještamo sve naše operacije iz Georgije natrag u Hollywood”, rekao je na konferenciji za novinare, strogo mašući prstom. “Ljudi Georgije ne mogu donositi ovakve nemoralne, nepravedne zakone i očekivati od nas, pravdoljubivih elita u Hollywoodu, da samo stojimo po strani i dopustimo da se to dogodi. Moralnost je vrlo važna nama koji se nalazimo u filmskoj industriji. To je razlog zašto snimamo mnoge stvari ovdje u Hollywoodu, gdje možemo biti mirni znajući da će novac iz naših produkcija podržati moralne, čestite ljude.”

“To znači učiniti ispravnu stvar”, dodao je.

Iger je također istaknuo da labavi kafifornijski zakoni o pobačaju vrlo često budu korisni u Hollywoodu.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.