KLAVAN: Hollywood zahtijeva od seljačina da slušaju diktate njihovih moralno podređenih [Satira]

Andrew Klavan

Screenshot: YouTube/DroneOneMedia

Ovo što slijedi je satira.

Najglamuroznije zvijezde Hollywooda i ostali bezvrijedni nitkovi okupili su se zajedno kako bi se borili protiv novih zakona protiv pobačaja u državama za koje su svojedobno čuli, ali nisu vjerovali da zapravo postoje. Zvijezde kažu da je užasno što ti zakoni zabranjuju pobačaj čak i u slučajevima silovanja, incesta ili kad producent napumpa starletu na kauču za kasting i potom joj zapravo mora dati ulogu koju je obećao jer bi u protivnom mogla roditi njegovo dijete i tužiti ga za uzdržavanje djeteta.

Hollywoodski producent Fairly Scarbrous je u izjavi pred tri zrcala svoje garderobe rekao: “Hollywood je najbolji moralni kompas, jer ima suosjećanje. To su besmrtne riječi koje je izgovorio Harvey Weinstein dok je pokušavao Romana Polanskog osloboditi od optužbi za silovanje 13-godišnje djevojčice. I, naravno, više ne podržavamo Harveyja jer ne može dati zeleno svjetlo filmu. Ali ja simbolično govorim o svim Harvey Weinsteinima koji su još uvijek vani i koji bi mogli završiti u zatvoru ako ijedan od ovih zakona stupi na snagu i onemogući im da poriču ono što su očigledno učinili.”

Izvršni direktor studija Deeply Scarbrous — bez rodbinskih veza s Fairlyjem — izdao je priopćenje s neotkrivenog mjesta, u kojem govori: “Pravo je žene da izabere izvlačenje svog poslodavca iz škripca tako što će ukloniti dokaze prije nego njegova supruga sazna na koji način je dodjeljivao uloge u svojim filmovima.”

Filmska zvijezda Holly Vacant rekla je novinarima da će bojkotirati države sa zakonima protiv pobačaja poput Georgije i umjesto toga snimati svoj sljedeći film u Sjevernoj Irskoj gdje je pobačaj gotovo u potpunosti ilegalan, ali gdje njezini šefovi dobivaju velike porezne olakšice. Gđica Vacant je izjavila da to nije licemjerno jer će bojkotiranje Georgije zvučati kreposno i ona će moći nastaviti raditi, dok bi bojkotiranje Sjeverne Irske studio moglo koštati veliki novac, a ona mogla ostati nezaposlena.

Države protiv pobačaja kažu da im je žao što će izgubiti poslovanje s Hollywoodom, ali će lokalne žene od sada barem biti sigurne.

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.