Velike korporacije hrabro su izjavile podršku nevjerojatno popularnom, društveno prihvatljivom pokretu

The Babylon Bee

SAD — Povodom Mjeseca ponosa, na stotine korporacija zaslužilo je pljesak zbog hrabrog izjavljivanja podrške nevjerojatno popularnom, društveno prihvatljivom te u potpunosti mainstream pokretu: LGBTQ+ zajednici.

Očigledno je velikim korporacijama bilo potrebno mnogo hrabrosti kako bi istakli zastave u duginim bojama, prodavali proizvode u duginim bojama ili privremeno promijenili svoj logotip u skladu s bojama ponosa. Dakle, ove su masivne korporacije doista mnogo stavile na kocku, podržavajući pokret koji vas doslovno izopćava iz svakodnevnog života u slučaju uskraćivanja podrške.

“Toliko mi je drago vidjeti da YouTube koristi gumb u duginim bojama na jednom od svojih računa na društvenim medijima”, rekao je jedan homoseksualac iz San Francisca. “To pokazuje koliko su hrabri, izjavama podrške i otvorenim prihvaćanjem ove zajednice koja je 100% prihvaćena od cijelog sekularnog društva.”

“Mnogo sam sigurniji u svoju homoseksualnost kad vidim da su ove ogromne korporacije spremne iskoristiti svoju podršku homoseksualcima u korist profita.”

U međuvremenu, kompanije koje otvoreno podržavaju nevjerojatno nepopularne religijske svjetonazore izviždane su zbog svog kukavičluka.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.