Istina je, Kanada uhićuje kršćanske pastore i zabranjuje njihovo propovijedanje u javnosti

Big Leauge Politics

Screenshot: YouTube/christsforgiveness

Kršćanski pastor po imenu David Lynn uhićen je i optužen zbog narušavanja mira s “pogrdnim komentarima” tijekom propovijedanja Božje riječi na uglu ulica Church-Wellesley Village u utorak u Torontu.

Nakon što je Kristovog učenika maltretirala skupina prosvjednika, policija ga je odvukla u lisicama jer se propovijedanje Evanđelja smatralo kaznenim prekršajem.

LGBT rulja oduševljeno je pozdravila odvlačenje čovjeka u lisicama, što je nagovještaj budućnosti ako se njihova izopačena agenda nesmetano nastavi.

Policajac je čak obratio čovjeku koji je snimao incident, koji možete vidjeti ovdje:

“Žalosno je što sam podvrgnut ovoj vrsti diskriminacije, zlostavljanja i marginalizacije jednostavno zato što sam rekao da te Bog voli, da ima nade za tebe, da te prihvaćam i toleriram. Ne bih trebao biti u ovoj poziciji, nisam učinio ništa protuzakonito”, rekao je Lynn nakon uhićenja. Trenutačno je pušten uz jamčevinu.

Lynn je prikazan na videu kako često govori “Bog je ljubav” i da nikoga ne mrzi. To nije spriječilo policiju da ga svejedno privede.

“Nisam znao da je to početak mjeseca ponosa…nisam rekao ništa specifično za LGBTQ zajednicu, sve je na snimci uživo”, rekao je novinarima.

Lynn vjeruje da LGBT prosvjednici i ostali neprijateljski nastrojeni anti-kršćani diljem njegove zemlje žele da “ostane u ormaru” u vezi njegovih kršćanskih vjerovanja. Njegovo uhićenje će poslati jezivu poruku onima koji žele propovijedati Kristovu riječ u liberalno dominirajućoj zemlji.

“Učinilo mi se kao da spremaju neki događaj i da gaje određenu vrstu mržnje prema meni”, rekao je Lynn.

Lynnu je sad zabranjen pristup područjima ulica Bloor, Yonge, Carlton i Jarvis što uvjetuje njegova jamčevina. Također mu je zabranjen pristup bilo kojem Pride događaju, budući da je sad građanin druge klase u globalističkoj Kanadi.

U međuvremenu, zakonodavstvo radi na proširenju zakona protiv slobode govora, u “Zabrani prosvjeda koji promiču mržnju u Zakonu o Kraljičinom parku, 2019.” koji razmatraju zastupnici države Ontario. On bi zabranio bilo kakve prosvjede, skupove ili bilo koje druge aktivnosti koje vlada smatra mržnjom. Ako mislite da se to neće odnositi na govor kršćana, samo upitajte Davida Lynna.