WALSH: Kako ljevica normalizira pedofiliju ispred naših očiju

Matt Walsh

Twitter je upravo objavio da ima “nula tolerancije” prema seksualnom iskorištavanju djece, ali je dopustio da ovaj video Vice-a, koji istodobno prikazuje i glorificira seksualno iskorištavanje djece, ostane na njegovog platformi. Vice video je zabavan i kapriciozan pogled na “zajednicu” mladih dječaka koji se oblače u žensku odjeću i plešu za perverznu zabavu odraslih.

Vice ponosno najavljuje da su ta djeca “sljedeća generacija drag kraljica”. No, oni zapravo nisu dio “sljedeće” generacije; oni su trenutačna generacija — ili bolje reći sadašnji usjev — nove vrste “drag izvođača”. Nove, to jest, na Zapadu. Na mjestima poput Afganistana, odavno je uobičajeno da mladi dječaci u ženskoj odjeći plešu za zadovoljstvo odraslih muškaraca. Sada smo usvojili sličan običaj, ail pod krinkom progresivizma.

Ljevica postaje sve više opsjednuta s dječacima koji su odjeveni kao djevojčice i njihovim paradiranjem na sve strane. U nekim slučajevima doslovno paradiranje na sve strane, kao kad je LA Pride paradu imao 7-godišnjeg dječaka koji se “šepurio” u visokim potpeticama na čelu procesije. Nije uloženo previše napora kako bi se sakrila seksualna priroda fenomena “drag klinaca”. Zapamtite, na primjer, “drag klinac” koji pozira s golim muškarcem i “drag klinca” koji je plesao u gay baru dok su muškarci bacali novčanice prema njemu.

To bi trebalo staviti stvari u perspektivu onima koji su još uvijek tupi i nedovoljno svjesni te misle kako su “satovi priča drag kraljica” koji se pojavljuju u knjižnicama diljem zemlje samo bezazlene zabave. Stotine knjižnice organiziralo je događaje kako bi okupili djecu u društvu muškaraca obučenima u žene. Naravno, ne postoji praktični ili koherentni razlog zašto bi se muškarac morao oblačiti kao žena iz Tim Burtonovog filma kako bi djeci čitao knjigu. Odluka o dodavanju tog jezivog i grotesknog elementa u jednadžbu jest svrhovita, a svrha je da se djeca — osobito dječaci — naviknu na ideju oblačenja u suprotni spol. Seksualni iskorištavatelji djece žele osigurati stalno svježu ponudu Bacha dječaka — ili “drag klinaca”, kako ih zovemo u ovoj zemlji.

Slijedite ovu putanju i nije teško vidjeti prema kamo idemo. Prije deset godina, nije bilo stvari poput “drag klinaca” ili satova priča drag kraljica. Ljevičari bi vas nazvali paranoičnim luđakom da ste kojim slučajem predvidjeli da će se takve stvari dogoditi. Sada su obje stvari uobičajene, no ljevičari će inzistirati na tome da iako se odrasli muškarci u haljinama vole družiti s malom djecom u knjižnicama, a odrasli vole pohoditi gay barove kako bi gledali dječake kako plešu u suknjama i visokim petama, ne postoji ništa seksualno u bilo kojoj od tih stvari. Za deset godina, a možda i prije, priznat će da je seksualno, ali će inzistirati da ne postoji ništa loše u tome da mladi dječak i odrasli muškarac budu zajedno, tako dugo dok je konsenzualno. Ne morate biti Nostradamus kako biste vidjeli ovaj sljedeći korak. Nalazi se točno ispred vas, jasno kao dan.

Ljevičarstvo je aktivna prijetnja našoj djeci. To je razlog zbog kojeg ne možemo naći kompromis s njime ili tražiti zajednički interes. Kakav zajednički interes može normalna i moralna osoba naći s onima koji misle da je “nastup” desetogodišnjaka u gay baru prihvatljiv? To je skroz naskroz zla ideologija. I mi je moramo pobijediti ili gledati našu djecu kako ih ona uništava.

Matt Walsh je pisac, govornik, autor i jedan od najutjecajnijih mladih pripadnika religijske desnice.