INVAZIJA IZ TREĆEG SVIJETA: Muslimanske bande napadaju zatvorenike koji se odbijaju preobratiti na islam

Shane Trejo

I dok se islamizacija Britanije nastavlja, njihovo društvo se nastavlja raspadati budući da su se multikulturalizam i raznolikost pokazali kao lažni idoli. To je više nego očito u zatvorima gdje muslimanske bande redovito tuku zatvorenike koji se odbijaju preobratiti na islam.

Izvješće britanske vlade pokazuje kako muslimanski ekstremisti organiziraju “pješake” iza rešetaka. Ti muslimani, koji često služe kazne za kaznena djela povezana s terorizmom, pod prijetnjama nasiljem organiziraju političku silu kriminalaca očvrsnutih iza rešetaka.

Čak su i članovi zatvorskog osoblja postali prestrašeni tih nasilničkih muslimanskih bandi, jer zatvori postaju plodno tlo za povezivanje terorista i njihove spletke usmjerene protiv društva koje im je širom otvorilo vrata.

Godine 2017., skupina muslimanskih terorista poznatijih pod imenom “tri mušketira”, osuđena je zbog planiranja terorističkog napada cijevnom bombom i mačetama. Upoznali su se u zatvoru Belmarsh u jugoistočnom Londonu gdje su pripremili svoj dijaboličan plan.

Ministarstvo pravosuđe provelo je izvješće koje sadrži intervjue s 83 kriminalaca i 73 članova osoblja kako bi došlo do zabrinjavajućeg zaključka.

“Postoji temeljni pritisak na ljude da se preobrate i pridruže bandi. Taktika koju koriste jest sprijateljiti se kad netko dođe. Ako se ne preobrati, počinju širiti glasine o njemu, da je cinkaroš, kako bi ga izopćila iz opće populacije. Potom uslijede premlaćivanja”, rekao je jedan zatvorenik.

Pastor Paul Song podigao je uzbunu kad je kao zatvorski kapelan iz prve ruke svjedočio tom problemu. Dok je govorio Kristovu riječ u zatvoru Brixton, vidio je muslimanske terorističke entuzijaste kako prekidaju njegovo podučavanje Biblije hvaleći džihadske ubojice.

“Neki su otvoreno u kapeli podržavali Islamsku državu”, rekao je Song.

U međuvremenu, britanska policija usredotočuje svoje resurse na uhićenja i kažnjavanje pojedinaca koji se protive muslimanskoj prijetnji na društvenim medijima.

Brutalni napadi mačetama postali su dio svakodnevice modernog britanskog života, s incidentima koji se dešavaju svakih 90 minuta.

Globalisti su poharali Britaniju sa svojim politikama otvorene imigracije iz trećeg svijeta, a prijetnja Britaniji nikad nije bila veća, budući da se Europa nalazi na rubu uništenja.