Britanske vlasti vode borbu protiv nacističkih psa i ljutih vozača dok prisiljavaju roditelje da gledaju kako njihova beba umire

Ben Shapiro

Tijekom posljednjih nekoliko tjedana konačno smo vidjeli kako izgledaju prioriteti za provedbu zakona britanske policije. Otkrili smo da jednostavno neće tolerirati komičare koji će učiti psiće svojih djevojki nacističkom pozdravu kako bi dobili par LOL-ova na YouTube-u – taj opaki čin okrutnosti zaradio je kaznu britanske vlade od 800 funti. Barem nije završio u zatvoru. Također znamo da je pokazivanje srednjeg prsta sigurnosnoj kameri u prometu i posjedovanje laserskog ometača radara, u Velikoj Britaniji kažnjivo s osam mjeseci zatvora. I, naravno, znamo da je nošenje vilice u Velikoj Britaniji također kriminalna aktivnost.

Ostavljanje bebe da umre – pa, to je neka druga priča.

Dvogodišnjem Alfiju Evansu, koji pati od nedijagnosticiranog stanja mozga i koji ga je ostavio u poluvegetativnom stanju, naređeno je od britanske vlade da bude uklonjen s aparata koji ga održavaju živim usprkos željama njegovih roditelja. Njegovi roditelji jednostavno su htjeli da ga prebace u Italiju kako bi nastalili s palijativnim mjerama, ali britanski sud presudio je da to ne bi bilo u najboljem interesu Alfija i naredio da njegovi roditelji gledaju kako umire. Međutim, umjesto da umre, Alfie je nastavio samostalno disati više od 15 sati nakon što je isključen s aparata. Papa Franjo objavio je tweet podrške:

Britanska vlada smjestila je 30 policijskih časnika oko bolnice kako bi spriječila prosvjednike u pokušaju da premjeste bebu.

Ovo je drugi puta u poslijednjih nekoliko mjeseci da britanska vlada primorava dijete na smrt usprkos željama roditelja – roditeljima malog Charlija Garda odbijena je mogućnost premještanja djeteta iz zemlje na liječenje, dok je bolnica zauzela stajalište da umjesto toga umre.

Znači, oni svoje prioritete znaju.

U međuvremenu, britanska policija bila je upletena u skandal, budući da su u Newcastleu muslimanske silovateljske bande prepuštene vlastitim sredstvima dok su se vlasti navodno ponašale “kao da kažnjavaju žrtve”, navodi Independent. Prema tom navodu:

‘Grooming’ bande zlostavljale su više od 700 žena i djevojaka u oklici Newcastlea s “arogantnom upornošću” nakon što se policija ponašala kao da kažnjava žrtve puštajući počinitelje na slobodu, pisalo je u izvješću jednog slučaja. Izvješće o reakcijama vlasti na seksualno iskorištavanje djece pokazalo je kako su prije 2014., kad je pokrenuta velika policijska akcija, postupci časnika slali počiniteljima poruke “bespomoćnosti”… Istraživači su rekli kako se zlostavljanje ne može zaustaviti bez da se pokušaju razumijeti profili, motivacija i kulturalni utjecaji počinitelja, nakon što su pronađene sličnosti s ‘grooming’ zločinima u Rotherhamu, Rochdaleu i Oxfordu.

Europa je u ozbiljnim problemima. I ti problemi su samo-nametnuti. Možda promatramo kraj judeo-kršćanskog morala koji je štitio žene i djecu, sve češće zamjenjivanog novim moralom birokratske vladavine odozgo – vladavine koja se uglavnom bavi gušenjem onih s kojima se ne slažu i tretiranjem svojih građana kao podanika.