Novi dokazi za ateizam pokazuju samo veliko prazno skladište

The Babylon Bee

NEW YORK, NEW YORK — Najnovija izložba “Dokazi za ateizam” otvorena u Muzeju oslobođenja od nebeske vile, prikazala je samo veliko, prazno skladište tijekom premijernog vikenda, potvrdili su izvori u petak.

“Tijekom proteklih deset godina, pažljivo smo prikupljali svaki pojedinačni dio arheoloških, povijesnih, filozofskih i znanstvenih dokaza koji jasno pokazuju da je naš zamršeni svemir nastao iz ničega”, rekao je kustos muzeja tijekom ceremonije otvaranja. “Nadamo se da će vaša vjera u nedostatak nebeskog tatice ojačati dok pregledavate veliku zbirku artefakata, dokumenata i fotografija koje podržavaju načelo ateizma.”
Nakon što su posjetitelji uzbuđeno ušli u veliki izložbeni prostor, dočekalo ih je prostrano industrijsko skladište koje je bilo potpuno prazno.

Izložba je također uključivala automatiziranu audio turneju, koja se sastojala od uređaja sličnog iPod-u, koji nije emitirao ništa drugo osim smetnji i vodio uokolo gotovo 6.000 kvadratnih metara velikog skladišta polaznike koji su zbunjeno zurili u prazan prostor.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.