“Ubio bih ga”, aktivisti Antife prijete da će ubiti predsjednika Trumpa na kontra prosvjedu ‘Unite The Right’

Kristinn Taylor

Aktivisti Antife koji su u nedjelju prosvjedovali protiv tzv. ‘Unite the Right 2’ (Ujedini desnicu – op. a.) skupa preko Bijele kuće u Washingtonu, izravno su govorili u kameru novinara Daily Callera, Bennyja Johnsona, da žele ubiti predsjednika Donalda Trumpa.

Johnson je objavio video na Twitteru s podnaslovima.

Ovo je bilo moje pitanje progresivnim prosvjednicima (svima sam postavio isto pitanje): “Da se Donald Trump pojavi na ovom skupu, što biste rekli ili uradili?” Više od pola tuceta progresivaca spontano mi je odgovorilo da bi ga ubili. Ovo je *definicija* “Nasilja s obje strane”.

Bio sam na skupu samo jedan sat. Pet ljudi prijetilo je da će fizički povrijediti ili ubiti predsjednika. NA KAMERI. Najmanje nekoliko takvih prijetnji dostojno je istrage @SecretService [tajne službe].

Danas sam postavio pitanje ljevičarskim progresivcima izvan Bijele kuće što bi učinili kad bi se susreli s predsjednikom Trumpom. Njihovi odgovori:

  • “Ja bih ga ubio”
  • “Učinili bi mu ono što su učinili Gaddafiju
  • “Ako bi mi se ukazala prilika, sjeb** bih ga”
  • “Razbio bih ga.”

Nasilje postoji na obje strane.

Da je tijekom Obamine ere novinar posjedovao video prosvjednika iz Tea Party pokreta koji govore da bi željeli ubiti Obamu, mediji bi takvu vijest masovno pokrili i došlo bi do nezapamćenog skandala.