Vlada koja želi da ozbiljno shvatite klimatske promjene pozvala srednjoškolku iz inozemstva na svjedočenje u Kongres

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Vlada želi da ozbiljno shvatite klimatske promjene, kao, stvarno ozbiljno. Zapravo, toliko ozbiljno da su svoju ozbiljnost u vezi “klimatske krize” pokazali pozivanjem srednjoškolske učenice iz inozemstva kao svog krunskog klimatskog svjedoka.

“Klimatske promjene su stvarne, super ozbiljna stvar”, rekla je zastupnica Kathy Castor s Floride na saslušanju na koje je pozvana srednjoškolska učenica na svjedočenje pred zakonodavnim tijelom. “I kako bih vam dala do znanja da je to nešto s čime bi se zreli, odrasli ljudi trebali pozabaviti — uglavnom dajući nam više novca i moći — evo 16-godišnje djevojčice koju ćemo iskoristiti za maksimalni emocionalni učinak.”

Djevojčica je potom dala svoj iskaz, iako su je u tom procesu u više navrata prekidali demokrati, koji su suznih očiju vrištali: “MISLITE NA DJECU!”
“Kao što vidite, to je očigledno pitanje razuma i znanosti i, također, bilo tko se usudi proturječiti srednjoškolskom djetetu po tom pitanju je poricatelj”, izjavila je zastupnica Castor nakon što je završilo svjedočenje učenice.

U vrijeme objavljivanja, liberali u Kongresu pojasnili su kako su klimatske promjene dovoljno ozbiljne da promijenite svoj životni stil, ali ipak ne dovoljno ozbiljne kako bi oni promijenili svoj.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.