Brie Larson kritizira novi film jer nije dodijelio ulogu Brie Larson

The Babylon Bee

HOLLYWOOD, KALIFORNIJA — Brie Larson ponovno se suprotstavila patrijarhiji i starom hollywoodskom establišmentu. Ovaj put kritizira novi film jer nije dodijelio glavnu ulogu ženi — naime njoj samoj. Larson je oštro prosvjedovala protiv dodijeljenih uloga u neimenovanom novom filmu, tvrdeći da je to odvratan prikaz seksizma, Larsonizma i anti-Brieizma. “Ovo je 2019. Vrijeme je da započnemo dodjeljivati glavne uloge u novim filmovima potlačenim manjinama, poput mene.”

Kad su je upitali o kojem novom filmu je riječ, Larson je jednostavno rekla: “koji god novi izlazi u kojem ne nemam ulogu.” Larson je istaknula da broj glavnih uloga u postojanju daleko nadmašuje one glavne uloge koje su joj dodijeljene.

Kad su upitali studije zašto u svom novom filmu nisu dodijelili naslovnu ulogu Larson, oni koji su odgovorili uglavnom su napominjali da nisu sigurni o čemu govori, ali će svejedno u budućnosti pokušati učiniti bolje.

“Brie Larson je važan glas”, rekao je izvršni direktor Disney studija Steven Parsnip. “Što god ona kaže vjerojatno je istina, ne znam.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.