KLAVAN: Feministice bijesne zbog činjenice da će Sjeverna Koreja imati ženskog ubilačkog diktatora prije Amerike [Satira]

Andrew Klavan

Ovo što slijedi je satira.

Feministice su apsolutno bijesne zbog činjenice da bi Sjeverna Koreja mogla imati diktatoricu koja će predsjedati režimom ubojstva, mučenja, gladi i silovanja prije Amerike.

Postoje izvješća da je Dragi vođa Sjeverne Koreje Kim Jong Un možda mrtav nakon što je ubrizgao sredstvo za čišćenje Clorox prema savjetu svog dobrog prijatelja Donalda Trumpa. Trump je izdao priopćenje u vezi izvješća, rekavši: “Ha ha ha. Znao sam da će mali psihopat nasjesti na to. Čak je gluplji od Deana Baqueta (urednik New York Timesa – op. a.).”

Kao posljedica ovih događaja, sve oči uprte su prema Kimovoj sestri Kim Yo Jong, zgodničkoj ribi koja je šarmirala i oduševila američke informativne medijske kuće tijekom Olimpijskih igara 2018. godine. CNN je rekao da je “ukrala show”, a New York Times, bivše novine, izvijestio kako je “nadmašila Mikea Pencea u diplomatskom oblikovanju imidža”. A Mike Pence je rekao da je ona “središnji stup… zle obiteljske klike koja brutalizira, pokorava, izgladnjuje i zatvara svojih 25 milijuna ljudi”. Ali Pence je možda bio ljubomoran na njezin šarm kojim je osvojila srca diljem svijeta ili govorenje istine.

Sad kad se mala slatkica može uzdići do neograničene moći, feministice su uznemirene zbog činjenice da bi mogla razbiti stakleni strop apsolutnog ludila prije Amerikanke, ako ne računate Jennifer Rubin (novinarka Washington Posta – op. a.).

Feministička luđakinja i kolumnistica New York Timesa, Shrilly Whinging, izjavila je: “Sramotno je što će Sjeverna Koreja možda ženi dati pravo klanja koga god zaželi, dok se nama ovdje u Americi prijeti da će nam oduzeti čak pravo klanja naših vlastitih beba.”

Feministička akademkinja Shrilly Whinging — nije u rodu — izjavila je: “Ovo je sramota. Sjeverna Koreja je nacija u kojoj žena može dati pogubiti muškarca zbog toga što se ne slaže s njom, dok ja mogu samo uništiti njegovu karijeru i izložiti ga napadu iracionalnih rulja ropskih sveučilišnih studenata.”

Iako smrt Kima još uvijek nije potvrđena, vojska Sjeverne Koreje navodno priprema uzbudljivu ceremoniju diljem zemlje na kojoj će uzdignuti Kim Yo Jung na vlast, a potom je ubiti.

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.