Hoće li elitna pedofilska mreža biti razotkrivena nakon uhićenja Maxwell?

Paul Joseph Watson

FBI je uhitio Ghislaine Maxwell, ženu koja je Jeffreyju Epsteinu pomogla u pribavljanju mladih djevojaka i maloljetnica u sklopu operacije seksualnog ucjenjivanja u koju su bili umiješani članovi globalne elite i koja bi sad mogla biti razotkrivena.

“Uhićena je u Bedfordu, državi New Hampshire, oko 8:30 ujutro pod optužbama da je bila u dosluhu s Epsteinom i očekuje se da će se kasnije danas pojaviti na saveznom sudu”, izvijestio je NBC News.

Sada ostaje za vidjeti hoće li Maxwell doživjeti istu sudbinu kao i Jeffrey Epstein, koji je prikladno “počinio samoubojstvo” prije nego što je progovorio.

I Maxwell i Epstein su navodno bili u dosluhu s obavještajnim službama, koje su ih štitile od uhićenja dugi niz godina prije Epsteinove smrti.

Maxwell je jedina preživjela osoba koja je bila upoznata s punim opsegom Epsteinove operacije ucjenjivanja i u kojoj su intimno sudjelovali članovi globalne elite.




Nadamo se da kamere neće na misteriozan način prestati raditi i da čuvari neće nestati, omogućavajući tako Maxwell da “počini samoubojstvo”, nešto što bi vjerojatno zauvijek pokopalo šanse za razotkrivanje čitave operacije.

Također će se postaviti pitanja o ulozi koju je odigrala Trumpova administracija u nastojanju za uhićenjem Maxwell s obzirom na to da je Trump kao kamen temeljac svoje agende postavio razotkrivanje globalnih lanaca trgovine seksom.

Brojna globalna uhićenja pedofila tijekom posljednja tri desetljeća imala su duboke veze s političkim klasama i establišmentom.

Njemačke vlasti nedavno su objavile da istražuju pedofilski lanac s nevjerojatnih 30.000 potencijalnih osumnjičenika.