BLACK LIVES MATTER: Sve srpanjske žrtve pucnjava u New York Cityju su pripadnici manjina

Daniel Greenfield

Kad bismo samo nešto mogli učiniti u vezi tih policajaca:

U New York Cityju, nakon što se od lipnja 2019. godine do ovog srpnja broj upucanih žrtava više nego udvostručio, svaka upucana osoba ovog srpnja, gotovo 100 njih, bila je pripadnik manjinske zajednice, prema policijskoj upravi. A u lipnju su 97 posto upucanih žrtava bili pripadnici manjine, priopćila je policija.

U Chicagu, gdje se manjinske zajednice već dugo bore sa smrtonosnim oružanim nasiljem, pucnjave su se povećale za 76 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a gotovo sva krvoprolića koncentrirana su u pretežno crnim i smeđim zajednicama na južnoj i zapadnoj strani grada.

Od siječnja do svibnja ove godine, gotovo 75 posto žrtava ubojstava bili su crnci, prema policijskoj upravi Louisvillea.

Pretežno crna susjedstva u posljednjih su nekoliko desetljeća u prosjeku imala pet puta više nasilnih zločina od pretežno bijelih zajednica, prema istraživanju američkog Ministarstva stanovanja i urbanog razvoja 2016. godine.

Ukidanje financiranja policije, Ferguson efekt i sve uobičajene pro-kriminalne politike doista su spektakularno dobro djelovale na manjinske zajednice. Gotovo izgleda kao da bijeli ljevičari žele ubijati crne ljude.