Nova Amazonova serija Gospodar prstenova uključivat će biseksualnog transrodnog vilenjaka u kolicima

The Babylon Bee

SEATTLE, WASHINGTON — Prema novoj najavi scenarista, nova Amazonova televizijska serija Gospodar prstenova sadržavat će svoj prvi lik biseksualnog transrodnog vilenjaka s invaliditetom.

“Tolkienova priča je bezvremensko i voljeno epsko djelo, ali priznajmo, nju je napisao bijeli katolik. Totalno FUJ!”, rekao je Phinnix Glittervaux, nebinarni transrodni pisac serije. “Kao i kod bilo koje druge voljene kulturne institucije nalik ovoj, važno je da izdubimo njezinu unutrašnjost dok ne postane samo ljuska prije nego je ispunimo post-postmodernim političkim porukama po našem izboru!”

Kako bi Tolkienovo remek-djelo učinili “pristupačnijim modernoj publici”, nova Amazonova serija sadržavat će zdravu dozu nihilizma, golotinje i tema koje odražavaju najnovije budne politike.

“Vrijeme je za iskren razgovor o onim problematičnijim aspektima Tolkienovih djela”, rekao je Glittervaux. “Iskreno, to je smeće. Mi smo samo zakačili svoj vagon za njega jer je unosno intelektualno vlasništvo u koje možemo natrpati svoje političke poruke.”

U skladu s tim vodećim načelima, scenaristi su ponosno predstavili prvog biseksualnog transrodnog vilenjaka s invaliditetom u Međuzemlju poznatog kao Idrix.

“Idrix je fascinantan lik. Mi ćemo ga slijediti dok navigira rigidnim političkim strukturama Međuzemlja, suočavajući se s diskriminacijom, rasizmom i ableizmom. “Prema našim saznanjima, ne postoji niti jedna druga emisija koja istražuje važne teme poput ovih.”

Kad su ga zamolili za komentar, izvršni direktor Amazona Jeff Bezos potvrdio je da ga nije briga što scenaristi rade s tom stvari tako dugo dok donosi novac. “Također, pobrinite se da u njoj ima pregršt golotinje i ubijanja kao što je to bio slučaj u Igri prijestolja!”, rekao je.

Obožavatelji širom svijeta mole se za povratak Isusa prije početka emitiranja serije.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.