L.A. Lakersi održali pobjedničku paradu u Pekingu

The Babylon Bee

PEKING — Nakon što su tijekom vikenda osvojili svoj 17. naslov prvaka NBA lige, Lakersi planiraju pobjedničku paradu za svoje vjerne navijače. Budući da u Los Angelesu još uvijek postoji sigurnosni rizik, momčad je najavila da će svoju proslavu održati u svom novousvojenom matičnom gradu, kineskom Pekingu.

“Jedva čekamo da s našim navijačima proslavimo NBA titulu”, rekli su dužnosnici na Lakersovom Twitter feedu. “Nakon konzultacija s Narodnom Veličanstvenom Republikom Kinom i dobronamjernim predsjednikom Xijem, svi smo se složili da će se u Pekingu održati radosno i inkluzivno javno slavlje. U međuvremenu, još jednom ponavljamo, Lakers Nacijo, hvala vam na podršci!”

Parada će sadržavati sveobuhvatnu vojnu smotru marširajućih vojnika, tenkova i balističkih raketa na čijem će se boku naslikati izraz #BlackLivesMatter. Glavna atrakcija biti će prekrasna ljubičasto zlatna paradna bina L.A. Lakersa koju će vući nasmijani ujgurski zatvorenici.

“Da, nevjerojatno sam zahvalan predsjedniku Xiju zbog ugošćavanja naše parade”, rekao je LeBron James. “On je cool, čovječe. Predan socijalnoj pravdi i svemu tome. Mi u Americi možemo toliko toga naučiti od njega.”

Naklon parade, Lakersi će biti počašćeni besplatnim obilaskom laboratorija za viruse u Wuhanu.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.