FAWSTIN: Je li Dominion pomogao Hugo Chavezu u održavanju dominacije u Venezueli?

Bosch Fawstin

Dezinformacijski mediji pokušavaju spriječiti ljude od razotkrivanja njihovih dezinformacija. Ali to više ne funkcionira kao nekada, budući da danas postoji previše neovisnih novinara koji su odlučili raditi posao koji bi novinari trebali raditi, a to je slijediti istinu kamo god nas ona odvela.

Kao što sam na onome što je preostalo od mojih društvenih medija napisao o medijima koji govore da “nema dokaza”:

“Nema dokaza” da islam motivira džihad, “nema dokaza” da su Antifa fašisti, “nema dokaza” da su “anti-rasisti” rasisti, “nema dokaza” da su “miroljubivi prosvjedi” ubilački neredi…

Evo još nekih bisera lažnih medija.

“Ovi su izbori bili u potpunosti lišeni bilo kakve prijevare.”

“Kavanaugh je bio grupni silovatelj.”

“Trump je nelegitimni predsjednik.”

“Islam znači mir.”

“Klimatske promjene su egzistencijalna prijetnja.”

“Trump je Hitler.”

“Napad na Jussieja Smolletta je bio stvaran.”

Nasilni neredi su “miroljubivi prosvjedi”.

itd.

Što se tiče Dominion softwarea koji ljevičarski mediji očajnički pokušavaju ne pokriti, evo nešto od onoga što je pokriveno, iz priče objavljene na Bongino.com pod nazivom Scene iz ne tako slobodnih i poštenih izbora:

“Dominion ima software koji dobiva iz tvrtke pod nazivom SmartMatics. SmartMatics je kompanija iz Delawarea, ali u vlasništvu je Venezuelanaca. I to Venezuelanaca koji su bliski Chavezu i Maduru. Oni zapravo broje glasove u španjolskom gradu Barceloni. Oni ih broje i nakon toga nam vraćaju podatke.”

“Može li njihov software promijeniti glas?”, retorički je upitao Giuliani. “Kako god žele. Apsolutno.”

On spominje preokretanje 6.000 glasova u okrugu Antrim, Michiganu, o kojem smo toliko čuli. Iako izborni dužnosnici tvrde da je to bila slučajna pogreška, Giuliani vjeruje drukčije.

Giuliani nam pruža određenu pozadinu SmartMaticsa. Kompaniju je “zapravo osnovao Chavez. A čitava njezina svrha bila je krađa izbora. To je njihova specijalnost. Krađa izbora.”

A ovo je upravo objavljeno na Epoch Times, u članku pod nazivom “Zviždač navodi softverski manipulirane glasove u svrhu promjene izbornih rezultata u Venezueli“.

“Bio sam svjedok u stvaranju i radu sofisticiranog elektroničkog sustava glasovanja koji je čelnicima venezuelanske vlade omogućio da manipuliraju brojanjem glasova na nacionalnim i lokalnim izborima te odaberu pobjednika na tim izborima kako bi stekli i zadržali svoju moć”, navodi se u izjavi.

“Od tog trenutka, Chavez nikad nije izgubio biti jedne izbore. Zapravo, on je uspio osigurati pobjedu za sebe, svoju stranku, osobe u Kongresu i općinske gradonačelnike.”

Zviždač je tvrdio da se “software i temeljni dizajn elektroničkog izbornog sustava i software iz Dominiona i ostalih izbornih kompanija za brojanje glasova oslanjaju na software koji je potomak Smartmatic izbornog sustava upravljanja.”

“Ukratko, Smartmatic software je u DNK-u svakog softwarea i sustava kompanija za brojanje glasova”, rekao je zviždač.

Ostavit ću vas s ovom strastvenom ženom iz Venezuele koja upozorava na to kako je izborni software Dominiona, korišten u 28 američkih saveznih država, korišten za krađu izbora u Venezueli. I čak primijećuje da su se — slično kao i u našim izborima — glasovi dramatično promijenili usred noći.

Najnovije: ljevičarski mediji tvrde da ne postoji veza između kompanija, Smartmatic i Dominion, koju je naveo Giuliani, ali, kao i obično, oni lažu.