Meghan Markle inspirirala milijune djevojčica porukom da će bez obzira na to koliko su slavne, bogate i moćne, one uvijek biti ugnjetavane

The Babylon Bee

MONTECITO, KALIFORNIJA — U eksplozivnom intervjuu s Oprah, bivša vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle inspirirala je milijune djevojčica diljem svijeta vrlo važnom porukom da će bez obzira na to koliko bile bogate, slavne i moćne, one uvijek biti ugnjetavane.

“Ugnjetavanje je neizbježno”, rekla je Markle, koja je udana za princa i vrijedna otprilike 50 milijuna dolara. “Ako ste žena — osobito žena od boje, ugnjetavanje će vas pratiti čitav vaš život i nikad zapravo nećete biti sretni.”

Djevojčice diljem svijeta ustale su i pozdravile inspirirajuću poruku, a mnoge od njih su po prvi put osjetile nadu.

“Zahvaljujući Meghan Markle, osjećam da i ja mogu odrasti u slavnu, bogatu, prekrasnu ugnjetavanu osobu”, rekla je Mikayla White, djevojčica iz 5. razreda iz južne Kalifornije. “Toliko je ohrabrujuće kad nas podsjećaju da možemo odrasti i biti u najbogatijih 1%, a nikad ne izgubiti svoju ogorčenost i visoku osjetljivost na mikroagresije.”

Markle je obećala da će svoju poruku nade i dalje prenositi djevojčicama gdje god one bile sve dok više nitko ne bude sretan ili zahvalan.

“To je moj stvarni poziv”, rekla je.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.