Znakovi dobrodošlice u državu Illinois ažurirani na ‘Zemlja u kojoj nekažnjeno možete dekapitirati dojenče’

The Babylon Bee

ILLINOIS — Više izvora potvrdilo je u utorak da su svi znakovi koji pozdravljaju posjetitelje države Illinois ažururani na “Zemlja u kojoj nekažnjeno možete dekapitirati dojenče”.

Prethodno korišteni znakovi dobrodošlice prikazivali su slogan države: “Lincolnova zemlja”. No, pošto se država nalazi na rubu donošenja zakona koji bi dozvolio pobačaj sve do trenutka rođenja, uključujući i barbarsku praksu dekapitacije dojenčadi, državni dužnosnici su izjavili da je novi slogan mnogo prikladniji.

“Lincoln vjerojatno ne bi bio ‘cool’ u vezi nečega poput ovoga, baš kao i većina ljudskog roda, osim možda većine poganskih društava u povijesti čovječanstva”, rekao je guverner J. B. Pritzker. “Stoga smo odlučili ukloniti njegovo ime s naših znakova i dodati dio o dekapitaciji dojenčadi, što je mnogo više u skladu s našim modernim vrijednostima.”

“Svim onim očajnim majkama koje žive u zaostalim državama koje ne dozvoljavaju ovu praksu, želimo poslati poruku i reći da su vaši ubilački instinkti ovdje dobrodošli.”

Radnici će također povremeno ažurirati znakove s brojkama koje će pokazivati koliko je u danom trenutku država obavila brutalnih pobačaja od vremena donošenja zakona.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.