ROOT: Vrijeme je da prozovemo najopakiji čin masovnog ubojstva od Hitlera, Staljina i Mao Ce-tunga

Wayne Allyn Root

Screenshot: YouTube/CGTN America

Ne bih želio reći: “Rekao sam vam.” Ali… rekao sam vam. Provjerite zapise. Provjerite arhive moje nacionalne radio emisije “Wayne Allyn Root: Sirovo i nefiltrirano” na USA Radio Network. Provjerite stotine mojih novinskih stupaca i internetskih komentara. Govorio sam od prvog dana, početkom ožujka 2020. godine, budući da smo znali da nam se približava smrtonosna pandemija, da je ova Kineska gripa (poznatija kao COVID-19) proizvedena u kineskom laboratoriju za biološki rat u Wuhanu. Također sam rekao kako se čini vjerojatnim da je dr. Anthony Fauci koristio novac američkih poreznih obveznika za financiranje stvaranja COVID-19. I predvidio da ćemo doživjeti masovno zataškavanje Kine, Komunističke partije Kine, Svjetske zdravstvene organizacije, Faucija i Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, jednostavno iz razloga što bi svi našli na udaru za 10 bilijuna dolara odštete.

Sad odjednom ljudi priznaju da je smrtonosni virus vjerojatno stvoren u kineskom laboratoriju za biološki rat.

Budući da je moj predosjećaj već 15 mjeseci u pravu, dok su svi ostali bili slijepi, gluhi i nijemi, u čemu sam još u pravu? Bi li se moje drugo predviđanje moglo ostvariti?

Cijelo vrijeme sam govorio da ovo nije bila nikakva pogreška, ni slučajnost, ni zla sreća. Ovo je bio napad Kine na Sjedinjene Države.

Po mom mišljenju, postoje samo dvije mogućnosti zašto i kako se dogodila ova pandemija. U svakom slučaju, Kina je kriva za najgore činove masovnih ubojstava od Hitlera, Staljina i kineskog Mao Ce-tunga.

Prvo, iza vrata br. 1: Moguće je da je virus pobjegao iz istraživačkog laboratorija u Wuhanu. Ako je to istina, nema šanse da je to bila nesreća. Kina ga je jasno razvijala kao oružje za masovno uništenje. Čak i ako je slučajno pobjegao, Kina je odgovorna za smrt milijuna ljudi.

Moguće je da su nakon izlaska virusa kineski dužnosnici donijeli smrtonosnu odluku i dopustili tisućama zaraženih Kineza letove u Ameriku i ostale Zapadne zemlje kako bi proširili virus diljem svijeta. Oni su jasno vjerovali u čuvenu izreku bivšeg gradonačelnika Chicaga, Rahma Emanuela: “Nikad ne dopustite da propadne dobra kriza.”

Iza vrata br. 2 nalazi se još više zla: Je li Kina namjerno poslala ovo biološko oružje za masovno uništenje u Ameriku kako bi okončala trgovinski rat i, kao bonus, uništila nas, našu ekonomiju i tadašnjeg predsjednika Trumpa?

Moj predosjećaj mi govori da je ovo bio namjerni napad na Ameriku. Pogledajte tajming. Pogledajte što je Kina postigla.

Ova pandemija je slučajno izbrisala Trumpovu ekonomiju — najveću ekonomiju u modernoj povijesti. Preko noći, Amerika je iz blagostanja prešla u nešto nalik Velikoj depresiji. Srušila se burza. Milijuni malih poduzeća zatvoreni. Milijuni Amerikanaca ostali su bez posla i velikog djela svojih životnih ušteđevina. Dodali smo bilijune dolara dugu kako bi potaknuli ekonomiju poticajima, spašavanjima i socijalnom pomoći.

Mnogi strukturni problemi proizašli iz pandemije ostaju. Lanci opskrbe su uništeni. Hiperinflacija je na vratima. Cijene goriva, hrane, domova i municije skočile su u nebo. Srednja klasa je desetkovana. Američka poznata radna etika uništena. Imamo ogroman nedostatak radne snage.

Pod Trumpom, mi smo obnovili našu ekonomsku prevlast u svijetu. Sad je sve preokrenuto. Pogodite tko se vratio na vozačevo mjesto.

Kineska pandemija gripe promijenila je sve. Dozvolila je demokratima varanje i krađu predsjedničkih izbora. Odjednom je Biden postao predsjednik, čovjek za kojeg vjerujem da ga Komunistička partija Kine u potpunosti drži u svom džepu. Tijekom svog prvog tjedna u uredu predsjednika, Biden je otkrio svoje karte potpisujući memorandum u kojem se osuđuje uporaba fraza poput “Wuhanskog virusa”. Stvarno?

Trgovinski rat je odjednom završen i zaboravljen. Granice su širom otvorene, a Kina zarađuje stotine milijardi dolara na trgovini ljudima, seksualnoj trgovini i proizvodnji fentanila i opioida koji se krijumčare preko granice. Cilj br. 1 američke vojske je zaštita gay i transrodnih prava. Zastave Black Lives Matter vijore se na američkim veleposlanstvima.

To je najveći kineski san.

Rasprava je završena. Naravno da je Kina razvila COVID-19 u laboratoriju za biološki rat kao oružje za masovno uništenje. Pitanje koje sad treba istražiti glasi: Je li nam ga Kina poslala namjerno? U svakom slučaju, ja vjerujem da je Kina kriva za najgore činove masovnog ubojstva od Hitlera, Staljina i Mao Ce-tunga.