Zdravstveni dužnosnici upozoravaju na misterioznu krizu neplodnosti među trans ženama

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Američki zdravstveni dužnosnici primijetili su nešto što se čini rastućom krizom među trans ženama: raširenu neplodnost. Vrlo uznemirujuće izvješće pokazuje da niti jedna trans žena nije uspješno zatrudnjela.

“Trans žene su žene isto kao i sve druge žene”, rekao je Grant Leonard, glasnogovornik Nacionalnog instituta za zdravlje, “stoga je vrlo čudno što ne mogu zatrudnjeti. Naši najbolji ljudi trenutačno ovo istražuju.”

Istraživači su isprva koristili znanost i razum prilikom istraživanja ove krize, ali to je dovelo do mnogih problematičnih nalaza pa su brzo napušteni. Istraživači se umjesto toga sada oslanjaju samo na osjećaje. “Ovo se čini jako pogrešnim”, rekao je jedan istraživač. “Mislim, one su žene kao i sve druge žene pa bi stoga trebale moći zatrudnjeti.”

Napuštanjem znanosti, svako tehničko rješenje čini se neizvodljivim, ali istraživači su došli do drugog predloženog rješenja: redefinirati riječ “trudan” kao što su to učinili sa “ženom” kako bi trans žene mogli biti i to. “Stara znanost nema šanse protiv rječnika i malo korektora.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.