ROOT: Zašto će Larry Elder pobijediti na izborima za opoziv u Kaliforniji… ali će izgubiti namještene izbore

Wayne Allyn Root

Screenshot: YouTube/ABC10

Muhammad Ali je jednom rekao: “Nije hvalisanje ako to možeš potkrijepiti.” Dakle, hvalisat ću se. Imam najbolje rezultate u političkim predviđanjima od bilo koga na radiju i televiziji.

Vodim razgovore tri sata dnevno na radiju u svojoj emisiji “Wayne Allyn Root: Sirov & nefiltriran” na radio mreži USA Radio Network. Također sam tri godine vodio 750 emisija svog vlastitog talk showa na Newsmax TV-u.

Napisao sam doslovno na tisuće novinskih članaka i komentara tijekom posljednjeg desetljeća. I 14 knjiga.

Moja 15. knjiga izlazi u četvrtak: “Knjiga velikog patriotskog prosvjeda i bojkota.” Moja knjiga daje teško dostupne kontaktne podatke koji će omogućiti 80 milijuna Trumpovih glasača da progone, prosvjeduju i bojkotiraju 100 najvećih “budnih” kompanija. S ovom knjigom, ako bilo koja kompanija postane budna, natjerat ćemo je u bankrot.

Sveukupno, moja su razmišljanja vjerojatno više zabilježena u javnosti od bilo kojeg drugog političkog analitičara ili voditelja u Americi. Iznio sam doslovno na tisuće predviđanja. Prosjek uspješnosti mi je barem .990. Pogriješio sam možda pola tuceta puta od nekoliko tisuća.

Dakle, evo mog predviđanja što se tiče izbora za opoziv guvernera Kalifornije.

Guverner Gavin Newsom će biti opozvan, a Larry Elder će postati sljedeći guverner Kalifornije. Samo što to neće biti važno. Budući da će, nakon što se uračunaju sve demokratske prijevare s glasovima, Gavin Newson preživjeti opoziv, a Larry Elder izgubiti.

Mislim da je Larry super. Njegov sam obožavatelj već desetljećima. Svoju nacionalnu radijsku karijeru započeo sam kao Larryjev gost. Mislim da je Larry upravo ono što je liječnik pripisao za tragični nered u kojem se Kalifornija nalazi.

Larry bi mogao pobijediti — kad bi legitimni glasovi bili pošteno prebrojani. Ali neće biti. Kao što je svojedobno rekao komunistički diktator Josif Staljin: “Oni koji glasaju ne odlučuju ništa. Oni koji broje glasove odlučuju o svemu.”

Kalifornija je propala socijalistička rupčaga. Pokvareni demokrati su ti koji broje glasove u Kaliforniji (i bilo kojoj drugoj državi koju kontroliraju demokrati).

Larry Elder će uskoro otkriti kako je to biti bivši predsjednik Donald J. Trump. Uskoro će otkriti kako je to kad izbore ukradu drski socijalistički/komunistički kriminalci koji neće stati ni pred čim kako bi uništili Ameriku. Uskoro će doživjeti namještene i ukradene izbore. Baš poput Trumpa.

Kako to znam? Dopustite mi da navedem načine.

Prvo, u Kaliforniji glasaju milijuni ljudi koji su ilegalno imigrirali. Kad dobiju svoje vozačke dozvole na Odjelu za motorna vozila, oni se automatski registriraju za glasanje. Prema zakonu nitko ne smije pitati jesu li državljani. Nitko ne smije zatražiti valjanu osobnu iskaznicu. Milijuni takvih glasača donose prevagu u korist neuspjelih socijalističkih demokrata u Kaliforniji. To je prilično jednostavno — oni glasaju za stranku koja ih neće deportirati i koja će im davati čekove socijalne pomoći od kolijevke pa do groba.

Drugo, Kalifornija je poslala desetke milijuna glasačkih listića putem pošte. Baš kao i na predsjedničkim izborima 2020. godine, ne postoji način da se zna tko je tko. Ne postoje osobne iskaznica birača. Ne postoji lanac odgovornosti. Ne postoji verifikacija potpisa. Ne postoji ništa osim milijuna lažnih glasačkih listića, potpisanih lažnim imenima.

Samo jedan od mojih slušatelja primio je 16 listića u svoj kalifornijski dom. On tamo živi samo sa svojom suprugom i dvoje djece. Žao mi je Larry, demokrati i njihova poplava lažnih glasačkih listića nikad neće dopustiti da pobijediš na ovim izborima.

Treće, Kalifornija dopušta svakome da isprinta glasačke listiće na svom kućnom kompjuteru. To je čisto ludilo.

Četvrto, Kalifornija dopušta prikupljanje glasačkih listića. Svatko može prikupiti na tisuće lažnih glasačkih listića, ispuniti ih i predati. Demokrati su to doveli do savršenstva.

Na kraju, stvarni glasački listići dizajnirani su s nedostatkom. Kako biste poslali listić poštom, morate ga presavinuti. Kompjuteri koji skeniraju glasove često automatski poništavaju ime označeno na presavijenom dijelu glasačkog listića. Pogodite koje ime se nalazi na tom presavijenom dijelu od 46 kandidata? Larry Elder. Kakva slučajnost. Kakav šok!

Dakle, navijam za tebe Larry. Znam da bi bio odlučan guverner. Ali nažalost, znam i da to neće biti važno. Izbori su namješteni. Tvoje guvernerstvo će biti ukradeno, baš kao što je ukradeno Trumpovo predsjedništvo.

Pitanje je, kad će se konzervativci i patrioti probuditi i učiniti nešto po tom pitanju?