POGLEDAJTE: Feministica ukrala pro-life plakat. Potom se pojavio policajac.

Amanda Prestigiacomo

Courtesy of Created Equal

Feministica na kampusu Sveučilišta Sjeverne Karoline u Chapel Hillu uhićena je i optužena za krađu nakon što je ukrala plakat od mirnog prosvjednika pro-life skupine Created Equal po imenu Austin Beigel.

U videu koji je objavila skupina, feministica je uhvaćena kako uzima narančasti pro-life plakat iz Beigelovih ruku. Dok se udaljavala s imovinom skupine, žena je ignorirala upozorenja da su njezine akcije jednake krađi i da hoda ravno prema policajcu.

Predsjednik pro-life skupine Mark Harrington izjavio je kako iznenađenje na licu žene otkriva da su američki kampusi predugo bili utočišta za “nasilje zagovornika pobačaja”.

“Studenti koji se odgajaju na kampusima da postanu lideri, pisci i mislioci ljevice, sve češće pribjegavaju cenzuri i nasilju protiv onih s kojima se ne slažu. Njihova iznenađena lica kad ih se počne smatrati odgovornima ukazuju na činjenicu da su sveučilišni kampusi postali sigurni prostori za pro-pobačajno nasilje. Studenti na UNC-u i sličnim kampusima žurno trebaju poduku o Prvom amandmanu”, rekao je Harrington u izjavi za Daily Wire.

“Zagovornici pobačaja gube argumente i umjesto traženja rasprave oni eskaliraju nasilje prema mirnim braniteljima nerođenih na sveučilišnim kampusima”, rekao je Harrington u vezi jednog drugog sličnog događaja koji se dogodio prošlog mjeseca.