Progresivna majka ponosno izjavila da je njezin sin transrodni nakon što se prošetao pored prolaza s Barbie lutkama

The Babylon Bee

PORTLAND, OREGON — Mlada majka Olivia McKinley proglasila je svog trogodišnjeg sina Kalea transrodnim nakon što se ovaj u ponedjeljak prošetao prolazom s Barbie lutkama u odjeljku s igračkama u Targetu. Mogla se čuti kako vrišti: “Moj sin je trans! Prihvaćam te, moja prekrasna, hrabra trans djevojčice. Ne osuđujem te! Volim te upravo onakvu kakva jesi!” Njezina usta nalazila su samo nekoliko centimetara od dječakovog lica dok ga je čvrsto grlila, iako se pokušao izmigoljiti iz njezinog čvrstog stiska.

Muškarac koji je slučajno čuo krike prišao je i upitao: “Je li sve u redu?”

McKinley je gurnula muškarca unatrag i povikala: “Odstupi! Da se nisi usudio osuđivati moju hrabru trans kćer! Kako se-k-k-K-KAKO se usuđuješ!” Muškarac je napustio trgovinu šokiran i zbunjen.

Kad se McKinley vratila svom sinu, ovaj je otišao do Avengers igračaka i skinuo figuricu Kapetana Amerike. “NEEEE! NE! Došli su do tebe! Nemoj ih pustiti unutra! Nemoj dopustiti da njihov binarni otrov slomi tvoj mali um! Budi svoja Kale, budi svoja!!” Kale je počeo plakati dok je uznemirena majka istrgnula akcijsku figuricu iz njegovih ruku i zamijenila je Barbie astronautom. “Zamisli kad bi postala žena… mogla bi postati prva žena na Marsu! Ili MMA borac! Ili prvi muškarac koji će dobiti pobačaj!”

Kad je posljednji put viđena, McKinley se čula kako svog sina zove “Kayla” i prisiljava ga da isproba haljinu vičući: “U redu je! Prihvaćam te! Prestani me grepsti!”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.