Ocasio-Cortez: ‘Sve plaće bi trebale biti jednake, ali moja bi trebala biti jednakija od drugih’

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — U razgovoru s novinarima nakon što je izrazila potporu povišici plaća za sebe i svoje kolege u Kongresu, zastupnica Alexandria Ocasio-Cortez je rekla kako vjeruje da bi sve plaće trebale biti jednake, ali da bi njezina i njezinih kolega trebala biti “jednakija” od drugih.

“Vodila sam kampanju na jednakosti i podizanju siromašnih te rušenju bogatih”, rekla je. “Ali u nekoliko mjeseci u Washingtonu, postalo mi je jasno da moram malo preusmjeriti svoju retoriku.”

Potom je podigla grafikon koji je prikazivao njezine temeljne vrijednosti i prekrižila “Sve plaće bi trebale biti jednake” i zamijenila sa “Sve plaće bi trebale biti jednake, ali moja plaća bi trebala biti jednakija od drugih.” Zastupnica je počela voditi svoje okupljene pristaše u skandiranju: “Obični Amerikanci dobri, političari bolji! Obični Amerikanci dobri, političari bolji!”

A novinari su promatrali Ocasio-Cortez i potom skrenuli poglede na ostale korumpirane političare i zatim od ostalih korumpiranih političara poglede usmjerili natrag na Ocasio-Cortez, ali već je bilo nemoguće pronaći bilo kakvu razliku.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.