Izvršna direktorica Odbora demokratske kongresne kampanje prisiljena podnijeti ostavku jer je bijela

Paul Joseph Watson

Izvršna direktorica Odbora demokratske kongresne kampanje (DCCC) Allison Jaslow pala je na svoj mač za dobrobit “raznolikosti” nakon što je bila prisiljena dati ostavku zbog boje svoje kože.

Da, stvarno.

“Jaslow, veteranka Iračkog rata, prisustvovala je sastanku osoblja u ponedjeljak kako bi to učinila službeno nakon što su u nedjelju dva latinoamerička zakonodavca — zastupnici Vicente Gonzalez i Filemon Vela – zahtijevali da odstupi sa svoje pozicije jer ne čini dovoljno za ‘diversifikaciju’ vodstva DCCC-a”, izvijestio je American Mirror.

Tvrdeći da je organizacija u “potpunom kaosu”, zakonodavci su od predsjednice DCCC-a Cheri Bustos zahtijevali “imenovanje kvalificirane osobe u boji, kojih ima mnogo, na poziciju izvršnog direktora i to smjesta.”

Jaslow je potom navodno održala sastanak sa svojim osobljem tijekom kojeg je plakala i ispričavala se zbog nedovoljnog podupiranja “raznolikosti”. Jaslow je naposljetku podnijela ostavku (na svoj rođendan) Bustos, prije nego je objavila svoju izjavu na Twitteru.

“Moja posvećenost misiji, zemlji i ljudima koji posvećuju svoj život služenju je nepokolebljiva. A ponekad, nesebično služenje znači imati hrabrosti pokloniti se zbog dobrobiti misije — osobito kad su ulozi tako visoki”, napisala je.




Čak su i demokrati izgledali šokirani ovim razvojem događaja.

“Morala si dati dati ostavku jer si bijela? To je obrnuta diskriminacija. To je razlog zašto su izgubili u 2016.”, komentirala je jedna.

“To nije obrnuta diskriminacija”, nadodao se drugi korisnik. “To je jednostavno diskriminacija.”

“Sretan rođendan. Žao mi je što si bijela”, komentirao je još jedan korisnik.