Tucker Carlson pohvalio mađarske napore za podizanje nataliteta

Richard Moorehead

Screenshot: Tucker Carlson Tonight

Tucker Carlson je u ponedjeljak u svom uvodnom segmentu skrenuo pažnju na revolucionarnu mađarsku natalističku politiku, sugerirajući da bi se težnja srednjoeuropske zemlje za povećanjem nataliteta mogla pokazati učinkovitom u drugim zapadnim zemljama koje se bore s lošim stopama plodnosti.

Viktor Orban, mađarski premijer, nacionalistički je konzervativac kojeg duboko preziru neoliberalni i globalistički birokrati Europske unije zbog njegovih patriotskih politika protiv masovne migracije. On se našao metom propagandne kampanje koju je orkestrirao George Soros, koja se naposljetku pokazala neuspješnom kad je globalistički oligarh bio prisiljen premjestiti sjedište svoje paravanske skupine iz Budimpešte u Berlin.




Kao premijer, Orban je pokrenuo inovativne politike kojima je namjera preokrenuti mađarski demografski pad poticanjem Mađara da imaju više djece. Paket natalističkih politika, koji uključuje puno izuzeće od poreza na dohodak za mađarske obitelji koje imaju više od troje djece, pokazao se obećavajućim, potaknuvši poboljšanje stope nataliteta u Mađarskoj sa skromnih 1,25 u 2010. godini na današnjih 1,45.

Mađarske pro-obiteljske politike također nude istinsku alternativu masovnoj migraciji, predvidljivom i ispraznom rješenju opadajućim nacionalnim populacijama koje zagovaraju progresivci i liberali. Orbanove natalističke politike namijenjene su stvaranju budućnosti u kojoj će Mađari ispunjavati gradove i radna mjesta u naciji, umjesto oslanjanja na uvoz njihove zamjene s neizvjesnim posljedicama.

“Mađarski lideri zapravo brinu o tome da njihov vlastiti narod napreduje. Umjesto da obećavaju bogatstvo nacije svakom ilegalnom imigrantu iz trećeg svijeta, oni koriste novac poreznih obveznika kako bi uzdigli vlastiti narod.”