Posvećeni zaštitari okoliša princ Harry i Meghan Markle u 11 dana 4 puta koristili privatni mlažnjak

Paul Joseph Watson

Usprkos najavi da će imati samo dvoje djece kako bi pomogli u smanjenju emisija CO2, princ Harry i Meghan Markle poduzeli su 4 leta privatnim mlažnjakom u samo 11 dana.

Kraljevska obitelj je nedavno rekla etnologinji Jane Goodall da će par imati “maksimalno dvoje” djece kao znak posvećenosti zaštiti okoliša.

“Koliko znakova nam priroda treba dati prije nego zapravo naučimo ili se probudimo i vidimo štetu i uništenje koje uzrokujemo?”, pitao se Harry tijekom intervjua.

Čini se da se takve brige ne prenose neposredno u prinčev privatan život.

Kao što Daily Mail ističe, Harry i Meghan upravo su uzeli četvrti let privatnim avionom u 11 dana.

“Princ Harry i Meghan, koji su posljednjih mjeseci otvoreno govorili o pitanjima zaštite okoliša, prouzročili su otprilike sedam puta više emisija po osobi u usporedbi s komercijalnim letom kad su letjeli kući iz Nice”, izvješćuje Mail.

Par je stigao u Francusku samo tri dana prije kako bi posjetio 18 milijuna dolara vrijednu vilu Eltona Johna.




Prije toga su privatnim zrakoplovom otputovali na Ibizu, proizvevši “12,5 tona ugljičnog dioksida po osobi, što je količina zagađenja jednaka onoj koju bi proizvelo 14 komercijalnih letova”, izvijestio je Breitbart.

Princ Harry je također nedavno prisustvovao događaju u Italiji koji je organizirao Google u svrhu raspravljanja o “globalnom zatopljenju”. Mnoge slavne ličnosti doletjele su privatnim avionima na događaj iz Los Angelesa, ispuštajući stotine tisuća tona emisija ugljičnog dioksida u tom procesu.

Kao što je slučaj s gotovo svakim signaliziranjem vrline mega bogatih environmentalista, ovdje se radi o slučaju radite kako vam kažemo, a ne kako mi radimo.