Planirano roditeljstvo zamolilo Bernieja Sandersa da prestane podsjećati ljude o vezi između pobačaja i kontrole populacije

The Babylon Bee

SAD — Nakon što je Bernie Sanders iznio grozne javne komentare u kojima je sugerirao da bi se pobačaji mogli upotrijebiti za suzbijanje rasta populacije u svrhu borbe protiv klimatskih promjena, Planirano roditeljstvo ga je brzo kontaktiralo i zamolilo da prestane javno iznositi bilo kakvu povezanost između pobačaja i vladinih programa za kontrolu populacije.

I dok se Planirano roditeljstvo još od svog osnutka u velikoj mjeri zalaže za kontrolu populacije i ubijanje manjina, njihova strategija odnosa s javnošću obično govori o pravima žena i njihovim tijelima, umjesto da taj dio svog plana iznosi u javnost.




“Bernie, znamo da ste na našoj strani i te stvari, ali mi nismo još bili spremni otkriti taj dio našeg plana”, rekao je predstavnik za odnose s javnošću Planiranog roditeljstva. “To se nalazi tek u Fazi 3. Dakle, do tada, lijepo bismo Vas zamolili da držite poklopac nad našom mračnom, sumornom prošlošću podupiranja eugenike i kontrole populacije te rasističkih uvjerenja naše osnivačice.”

Sanders se duboko ispričavao. “Žao mi je, nisam primio dopis”, rekao je. “Jeste li ga poslali u moju kuću na jezeru ili u jednu od mojih vila?”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.