Roditelji dopustili svom šestogodišnjem sinu tranziciju u Nindža kornjaču prema njegovim željama

The Babylon Bee

PORTLAND, OREGON — Za obitelj Leroux dan je započeo kao i svaki drugi. Greg i Cindy spremali su se za posao — on je DOP za proizvođača spajalica, a ona je ulična umjetnica za tetovaže od kane — dok se njihov dječak Hayden spustio niz stepenice kako bi pojeo svoj jutarnji doručak novih Kashi žitarica s okusom sekvoje, napravljenih s komadićima pravog drveta sekvoje.

Dok je žvakao grančice i lišće, rekao je rečenicu koja će zauvijek promijeniti njihove živote: “Čovječe, volio bih da sam Raphael.” Greg je naglo prestao četkati dlake na svom vratu. Cindy je zamalo ispustila svoju kombuchu.

“Oh, dušo”, rekla je njegova mama i privukla stolicu tik uz njega u kutku za doručak njihovog osebujnog doma u Portlandu. “Zaista to misliš? Možemo istog ovog trenutka započeti s tranzicijskim operacijama. Nazvat ću Morrise; Čula sam da su koristili odličnog kirurga kad je njihov sin odlučio biti Transformer.”




“Da, želim biti nindža kornjača”, rekao je. “Pow! Bam! Bang!” Potom je počeo udarati svoju majku i bosti njezino lice plastičnim saiom, potvrđujući tako njihovu sumnju da je njihov mali Hayden zapravo nindža kornjača zarobljen u tijelu dječaka. Tijekom sljedeća tri mjeseca, njihov dječak podvrgnut je sedam operacija i neobičnom svjetlećem mulju iz kanalizacije kako bi mu pomogli u njegovoj biološkoj tranziciji u nindža kornjaču koji udara stvari.

“Za roditelje je važno da slušaju svaku želju svog djeteta i odmah udovolje tom prohtjevu”, rekao je Greg novinarima na konferenciji za novinare održanoj na njihovom travnjaku. “Ako vaše dijete kaže da je vatrogasno vozilo, otkinute mu noge i montirajte industrijske gume, zaboga.”

“Zamislite koliko biste štete nanijeli svojoj djeci kad biste im nametnuli svoja uvjerenja, umjesto da slušate njihovo subjektivno mišljenje o stvarnosti”, dodao je.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.